limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Rent a car credit off in Bucuresti si Otopeni ( fara card de credit )

Home  >  Servicii  >  Rent a car credit off in Bucuresti si Otopeni ( fara card de credit )

Cardul de credit a devenit de-a lungul timpului o problema majora, pentru clientii ce apeleaza la serviciul de rent a car.

El a aparut initial in acest domeniu, deoarece usura munca companiilor de rent a car. Cu toate acestea, incurca clientul in foarte multe situatii. Noi stim ca un procent foarte mic, din clientii care apeleaza la serviciile de rent a car din orasele Bucuresti si Otopeni...  Vor dispune de un card de credit. De aceea Rent-4U vime in fata dumneavoastra cu un serviciu, numit credit off. La acest serviciu se va anula in totalitate cardul de credit. Aflati mai multe detalii despre sistemul de rent a car fara card de credit, citind randurile de mai jos...

Cardul de credit - un impediment pentru serviciul de rent a car

Pana in momentul aparitiei cardului de credit, sistemul de rent a car era destul de simplu. Se inchiria masina dorita si se platea in avans pentru perioada ce urma sa fie inchiriata. De asemeni, se mai adauga pe langa, retinerea fizica a garantiei auto.

Puteti afla mai multe detalii despre cum functioneaza garantia auto in zona de rent a car si cum puteti inchiria o masina fara garantie. Dar, sa revenim totusi la subiect...

Totul parea destul de simplu de inteles, iar sistemul de rent a car clasic functiona perfect.

rent a car fara card de credit bucuresti si otopeni

Cum a fost adoptat cardul de credit de catre companiile de rent a car?

Din pacate, o data cu aparitia sa... El a fost adoptat de majoritatea firmelor de rent a car. Initial, a fost preluat de companiile de rent a car pentru a fi retinuta garantia auto. Dupa cativa ani, acesta era folosit pentru a se retine din cardul de credit si suma necesara inchirierii.

In Londra, in prezent, nu exista o agentie de rent a car, care sa inchirieze masina fara cardul de credit. La noi in tara lucrurile nu sunt atat de drastice... In orasele Bucuresti si Otopeni, aproximativ 90% din companiile de rent, aplica inchirierea pe baza cardului de credit.

Practic, este foarte dificil sa inchiriezi o masina in acest moment daca nu ai la dispozitie un card de credit.

La ce riscuri ma supun daca inchiriez masina pe baza cardului de credit?

O data ce se semneaza contractul de rent, compania va fi obligata sa retina suma pentru inchiriere. Pe langa aceasta suma se va bloca si garantia auto.

Cu toate acestea exista cazuri in care sunt furati banii clientilor pe baza cardului de credit.

In link-ul de mai sus veti gasi cu adevarat situatii in care companiile de rent a car "au jefuit clientii", pe baza cardului de credit. Si, credeti-ne, ca sunt multe cazuri de acest gen.

Care mai este utilitatea cardului de credit, daca nu ajuta deloc clientul si ofera firmelor de rent a car sansa sa sustraga bani?

Ca orice gust amar, va avea si propria sa utilitate. Cardul de credit are rolul lui, iar in anumite situatii are capacitatea de a ajuta clientul.

Se intampla de cele mai multe ori sa nu aveti cash si sa nu dispuneti de un card de debit. Atunci, cardul de credit intra in aplicare si ofera o solutie pentru cei care doresc sa inchirieze o masina, pe baza unei sume pe care nu o dispun.

Noi, vom sfatui in continuare clientii sa fereasca la inchirierea unei masini de folosirea cardului de credit. Acesta poate fi utilizat ( din punctul nostru ), doar ca ultima instanta si doar cand nu pot fi aplicate celelalte metode de plata.

Cu ce servicii vine in plus compania Rent-4U, pe piata de rent a car din Romania?

In acest moment, Rent-4U, este cea mai completa companie de rent a car din Bucuresti. Serviciile oferite de noi acopera o gama larga de necesitati. Astfel, veti gasi:

Pe langa aceste servicii, punem la dispozitie doua platforme informationale:

Cam atat despre serviciile noastre. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana final.


Posted in Servicii | Updated on septembrie 16, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *