limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Deschidem rubrica de rent a car electric ( inchirieri masini electrice )

Home  >  Informatii Auto  >  Deschidem rubrica de rent a car electric ( inchirieri masini electrice )

Dupa mai multe dezbateri cu echipa, am ajuns la concluzia ca viitorul se indreapta catre varianta de “electric”, cand vine vorba de automobile. De aceea compania noastra de rent a car din Bucuresti si Otopeni, Rent-4U a considerat ca aceasta va fi solutia pe termen lung. Astfel, s-a decis marirea gamei de rent a car cu autovehicule de tipul electric. Daca vreti sa ecomomisiti bani cand vine vorba de combustibil si nu numai,... Aceasta este cea mai buna solutie pentru dumneavoastra!

Fiind o inovatie in randul industriei producatoare de masini, dar si pentru companiile de rent a car, Rent 4U vine in ajutorul dumneavoastra si al mediului inconjurator cu noua flota “ECO-rent”. Inchiriezi eco, iar planeta o sa-ti multumeasca!

Cateva informatii despre masinile electrice pe piata de rent a car

Deschidem rubrica de rent a car electric

In anul 2013 au fost testate pentru prima data masinile electrice. Pe piata de rent a car, acestea au ajuns in anul 2018 in flotele celor mai mari companii de inchirieri auto din Statele Unite. Ideea a pornit din dorinta de a fi realizat un studiu de piata, in ceea ce priveste utilitatea masinilor electrice in domeniul de inchirieri. La scurt timp dupa, s-a dovedit ca inca nu era momentul de a aduce masini electrice in aceasta zona. A rezultat intr-un final inlocuirea acestora cu masini clasice. In acel moment, masinile electrice nu aveau tehnologia necesara si o baterie mai puternica pentru a asigura suficient timp pana la statia de incarcare.

Asa cum bine stim, industria autovehiculelor elecrice a evoluat considerabil de mult, deci putem inchiria masini electrice fara nici o grija. Frica de a nu ramane fara baterie pana ajungem la o statie de incarcare, nu ar trebui sa mai existe. Acum avem astfel de puncte in aproximativ toate banzinariile si mall-urile din Bucuresti, precum si alte orase mari din Romania. Ne dorim ca pana la sfarsitul anului 2024 sa exista masini electrice in peste 30% din firmele de inchirieri auto din tara! Mai putina poluare pentru fiecare!


Posted in Informatii Auto | Posted on aprilie 23, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *