limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchirieri auto pentru companii ( oferte pentru firme 2023 )

Home  >  Informatii Auto  >  Inchirieri auto pentru companii ( oferte pentru firme 2023 )

Rent-4U pune la dispozitie pachete de rent a car pentru firme, aducand in fata oferte special construite pentru afacerea Ta. Asadar, pentru a beneficia de pachetele adaptate pentru companii, puteti suna direct la numarul de telefon afisat mai jos sau ne puteti trimite mail la adresa rent4uro@rent-4u.ro.

In cazul in care doriti sa aflati cum se constituie serviciul de rent a car pentru firme, va oferim in randurile urmatoare mai multe detalii.

Oferte personalizate si servicii de inchirieri masini pentru firme ( actualizat pentru 2023 )

servicii de inchirieri auto pentru firme

Pachetele pentru firme sunt realizate in primul rand dupa preferintele, resursele si nevoia afacerii tale. Cel mai important factor pentru serviciile de rent a car adresate companiilor, este analiza situatiei financiare si gasirea celei mai bune solutii.

Cum arata serviciile de rent a car pentru firme?

cum arata serviciile de rent a car pentru companii

Acest sistem de servisare difera de cel oferit pentru persoane fizice. In cazul lor, inchirierea masinii se realizeaza destul de simplu. Se intra pe site-ul de inchirieri auto Bucuresti Otopeni si se alege masina. Chiar daca sunt anumite elemente ce vor trebui mentionate, iar serviciul de consultanta va trebui sa fie disponibil 100% din timp - Totul este mai simplu! In cazul companiilor, vor trebui gasite solutii eficiente de inchiriere si tranport. De asemeni,... Alegerea masinii inchiriate, se va realiza in functie de specificul si obiectivele companiei.

Avantaje in serviciul de rent a car pentru companii - chiria lunara va ramane fixa

avantaje in pachetele de inchirieri auto pentru firme

Un alt element important pentru firme: Chiria lunara va trebui sa ramana fixa. In cazul unui credit auto sau a unui leasing, acestea variaza in functie de stabilitatea financiara a pietei. Pentru o firma va fi extrem de important cunoasterea cheltuielilor. De asemeni, la fel de insemnata va fi intelegerea costurilor viitoare. In cazul unui leasing sau credit auto, acestea nu sunt stabile, iar in anul 2023 valoarea lor s-a dublat fata de inceputul anului precedent.

Astfel, pachetul de rent a car aplicat pentru firme va ramane tot timpul fix. El nu se va modifica de la o luna la alta, iar "ROBOR-ul" nu va fi un factor dupa care noi vom reseta pretul de inchiriere.

In contractul de rent a car se va stipula...

Intre agentia Rent-4U si firma ta se va realiza un contract de inchiriere auto. In acest document, se va stipula perioada de inchiriere. Astfel, in acest interval de rent, pretul va ramane tot timpul stabil.

Tariful nu se va modifica pana la finalizarea perioadei de inchiriere.

Mentenanta flotei auto intra in responsabilitatea firmei de rent a car

firma de inchirieri auto se va ocupa de mentanta masinilor din flota

Administrarea flotei auto poate reprezenta un cost suplimentar pentru firma ta. Pe langa costuri, managementul masinilor din companie ocupa timp si provoaca batai de cap. Firma noastra de inchirieri masini va prelua toata aceasta responsabilitate.

Indiferent ca vorbim de inspectia tehnica, asigurarea auto, taxe de drum, schimb de cauciucuri,... Toate aceste operatiuni vor fi realizate de agentia de rent a car. Astfel, prin inchirierea unei masini, veti avea plusul necesar de mobilitate fara multe griji.

In pachetul de rent a car pentru companii, masina va fi inlocuita daca...

Autovehiculul nu functioneaza, atunci cand trebuie realizat ITP-ul. De asemeni, orice autoturism defect va fi inlocuit imediat. In cazul creditului auto sau leasing-ului, vehiculul ramane in custodia firmei. Aceasta va trebui sa realizeze reparatia, in cazul in care masina prezinta probleme. Astfel, toate costurile de intretinere si reparare la va prelua firma de rent. In cazul nostru, aceste sarcini revin in responsabilitatea companiei Rent-4U.

In pachetele de rent a car pentru companii, nu va fi necesar avansul

pachetul de rent a car pentru firme nu contine garantie

Cu alte cuvinte, pachetele de rent a car fara garantie vor fi puse in aplicare pentru toate companiile. Masinile sunt preluate fara avans, fara garantie si fara costuri de livrare. Stim cat de costisitoare este blocarea unei garantii pentru o firma. De aceea, la orice inchiriere, depozitul auto va fi redus la zero.

Pachetul de rent a car pentru business-uri va trebui sa reprezinte cel mai simplu si mai eficient mod in a rezolva problemele tale de transport. Si desigur, printre aceste conditii, blocarea inutila a unei sume de bani ( precum garantia ) va scade din nivelul de eficienta.

Cum pot fi optimizate costurile pentru companii in serviciul de rent a car?

cum pot fi optimizate cheltuielile pentru firme in rent a car

Pentru inchirierile auto pe termen lung, firmele vor beneficia de cele mai multe avantaje. Pe langa reducerea garantiei ( specificat de noi mai sus ), pretul de rent a car scade, cu cat perioada de inchiriere creste. Cel mai mic tarif, va fi obtinut pentru inchirierile de peste 30 de zile. Astfel, indiferent daca firma inchiriaza un Dacia Logan sau o Tesla, tariful scade daca intervalul de rent este mai mare.

Optimizarea costurilor este mai mult decat important pentru o companie. De aceea, noi sugeram tuturor firmelor inchirierea pe o perioada cat mai lunga de timp.

Solutii de inchirieri masini electrice pentru companii

Pentru ca vorbim de optimizarea costurilor de inchiriere auto, vehicul electric ajuta extrem de mult. Pretul combustibilului a crescut destul de mult in ultima perioada. Conform calculelor realizate de firma noastra, se economiseste peste 100 de Ron pe zi la inchirierea unei masini electrice.

Acesta a fost subiectul de astazi. Ati vazut de aceasta data pachetul de rent a car pentru companii.

Va multumim!


Posted in Informatii Auto | Updated on martie 19, 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *