limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Ce pachete de rent a car electric sunt disponibile pentru oamenii de business?

Home  >  Informatii Auto  >  Ce pachete de rent a car electric sunt disponibile pentru oamenii de business?

Pe piata de rent a car pachetele pentru oamenii de business sunt destul de avantajoase. Deoarece firmele solicita un numar foarte mare de inchirieri, ele beneficiaza de anumite reduceri. Atat la compania noastra de inchiriere auto Bucuresti cat si la alte agentii, firmele de inchirieri ofera pachete favorabile pentru clientii de business. In randurile urmatoare, vom vedea cum arata un pachet de rent a car, pentru aceasta categorie de clienti. De asemeni, vom intelege daca exista aceleasi beneficii si in modulul de inchirieri masini electrice.

Serviciul de inchiriere masini electrice Bucuresti incepe sa se dezvolte tot mai mult. Industria producatoare de autovehicule electrice se dezvolta de la un an la altul. In momentul de fata, exista toate tipurile de autoturisme electrice. Aveti de ales, de la cele din zona low-buget, pana la Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo. Astfel, vor avea de ales de aceasta data, toate categoriile de clienti.

In ceea ce priveste clientii de rent a car din zona de business, ei reprezinta un procent destul de mare din clientela de inchirieri masini. Din ce am observat in ultima perioada, aceasta clasa de utilizatori doresc sa inchirieze autovehicule electrice. Asadar, sa vedem cum arata pachetele de rent a car electric pentru clientii de business.

Cum arata pachetele de rent a car electric pentru clientii din zona de business?

1. Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo de la 750 de euro

ce pachete din serviciul de rent a car electric sunt disponibile pentru oamenii de business

Pentru persoanele din business care se respecta, acest autovehicul eclipseaza orice autoturism electric. A fost mentionat de doua ori in articolul nostru pentru ca merita si este o masina ce impune prestanta. Autoturismul se gaseste in Romania doar la doua agentii de rent a car. Autovehiculul vine la pachet cu o autonomie reala de 250 de kilometri si poate fi prelungita in conditii optime pana la 512. Reducand nevoia de a opri sa incarci, autovehiculul Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo te va ajuta sa iti termini mult mai repede din sarcini.

Arhitectura acestei masini este construita pe o baterie de 100 de volti. De asemeni, acest autovehiculul atinge suta de kilometri in doar 4,5 secunde. Motorul masinii este remarcabil, iar interactiunea dintre componente este perfecta. Este un automobil luxos, cu un design foarte rafinat.

Din pacate, dupa am mentionat si mai sus are doua parti negative. Poate fi inchiriat in Romania doar de la doua agentii de rent a car. Ambele companii, sunt firme din Bucuresti specializate pe partea de inchirieri masini electrice. Si de asemeni, nu este un autorism ieftin de inchiriat! Pretul de plecare porneste de la 750 de euro.

2. Tesla Model S Plaid de la 530 de euro ( un alt autovehicul de calbru pentru clasa business )

Un alt model de autoturism pus la dispozitie pentru clasa business, este Modelul S de la Tesla. Aceasta masina este pusa la inchiriere cu pretul de la 530 de euro pe zi si vine cu o autonomie reala de pana la 600 de kiometri. Modelul S de la Tesla, are un motor de 1020 de cai putere si atinge suta de kiometri in doar doua secunde. Este unul din autovehiculele electrice de top si are cea mai rapida acceleratie dintre toate autoturismele aflate in productie.

Sistemul de transmisie al autoturismului este 100% electric. Masina are o autonomie si o eficienta de neegalat, iar pentru persoanele de business se pliaza de minune. In rent a car, clientii de business au nevoie de o masina electrica care sa denote prestanta si rafinament. Din fericire, prin Tesla S Plaid, se pot obtine aceste doua calitati necesare oamenilor de afaceri. Aceasta masina electrica este extrem de utila pe drum, venind la pachet cu foarte multe elemente ajutatatoare.

Modelul respectiv vine la pachet cu foarte multe accesorii, ce pot ajuta clientul de rent a car. Ea este dotata cu sistemul de parcare automat si modulul Summon ( ce are capacitatea de a scoate masina din garaj, fara interventia clientului ). Tot Tesla S Plaid este dotata cu sistemul de schimbare automata a benzii si are in componenta serviciul de navigare cu autopilot. Cei din piata de inchirieri auto Bucuresti ar trebui sa multumim inovatiei acestui autoturism, deoarece vehiculele vor ajuta clientii in timpul condusului.

3. Mercedes-Benz EQS 580 4MATIC de la 420 de euro pe zi

Mercedes a eclipsat multe autoturisme electrice cu modelul EQS 580 4MATIC. Masina are in componenta o baterie cu o autonomie mai mare de 700 de kilometri. Este un autovehicul care denota inovatie, iar bordul masinii este exrem de interactiv. Este un autoturism destinat clasei de business, iar locurile din spate ofera foarte mult spatiu pentru pasageri. Acest Mercedes electric este din gama de top a companiei, iar tehnologia acesteia ajuta la redefinirea elementelor luxoase.

Este una dintre cele mai utile autovehicule destinate clientilor de business. Autonomia depaseste orice asteptare, iar tariful de inchiriere este cel mai mic, comparativ cu restul autoturismelor enumerate de noi mai sus. Desi este o masina care promite foarte multe abilitati, bateria acesteia scade la 350 de kiometri pe timp de iarna. Cu toate acestea, prin acest model cei de la Mercedes inoveaza un nou sistem. De data aceasta lumea reala si cea digitala pot deveni una si aceeasi.

Acest sistem se numeste Multimedia MBUX si aduce in fata clientilor de rent a car foarte multe avantaje. Acest sistem se adapteaza in mod personal fiecarui sofer in parte. De asemeni, el transforma parbrizul intr-un cockpit digital. Astfel, informatiile importante cum ar fi viteza sau directiile de condus vor fi direct in fata dumneavoastra.

Pe langa pachetele aratate, ce alte avantaje mai au utilizatorii de business?

Clientii de business vor avea tot timpul avantaje la companiile de rent a car. De asemeni, aceasta categorie de clienti inchiriaza constant si in numar cat mai mare. De aceea, va trebui ca firma de rent a car sa detina tot timpul la dispozitie autovehicule pentru aceasta rubrica de utilizatori. Pe langa acest lucru, firma de inchirieri va trebui sa nu incaseze suplimentar pentru un drop off realizat intr-o alta localitate.

Tot in cazul companiilor, contractul si cerintele de inchiriere auto sunt mult mai maleabile. Spre exemplu, la intarzierea cu cateva ore, nu se va aplica nici o penalizare. De asemeni, in situatia firmelor, companiile de rent a car ofera si optiuni pentru acoperirea anumitor daune. Credeti-ne ca toate aceste avantaje sunt mai mult decat necesare pentru companii.

Colaborarea intre firme si agentiile de rent a car va avea pusa la punct foarte multe conditii avantajoase pentru companii. Este normal sa apara aceste beneficii, deoarece o intreprindere poate realiza sute de inchirieri pe an. Datorita acestui lucru, vor trebui sa apara toate avantajele necesare.

Acesta a fost articolul nostru. Am vrut de aceasta data sa va prezentam cum arata pachetele de rent a car electric pentru oamenii de business. De asemeni, am dorit sa va aratam cateva din avantajele pe care le primesc companiile, atunci cand inchiriaza un autovehicul. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto | Updated on noiembrie 05, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *