Servicii de rent a car in orasul Bucuresti

Rent a car | Inchirieri Masini | Inchirieri Auto

Reprezentam una dintre cele mai complete companii de rent a car din orasul Bucuresti. Si spunem acest lucru nu pentru a ne lauda.

Aducem la viata un sistem complet de rent a car, in care veti gasi:

Fiecare pachet de inchiriere auto in parte va fi unic in felul sau. De asemeni, am pregatit cate o pagina separata in care veti vedea multe detalii despre fiecare serviciu in parte.

Si totusi, cine este aceasta companie de rent a car?

Rent-4U face parte dintr-un grup de brand-uri, ce a fost capabil pana in acest moment sa inoveze domeniul auto. Este o companie ce activeaza pe piata de rent a car din Bucuresti si Otopeni de peste 5 ani. Asociatii Rent-4U au lucrat pana in prezent la companii de top de inchirieri auto, ceea ce… A permis acumularea unei noi viziuni si aducerea de noi elemente in spatiul romanesc.

Rent-4U este una dintre putinele companii de rent a car din Bucuresti ce se orienteaza catre client

Pentru noi, clientul primeaza. De aceea vrem sa oferim transparenta necesara, si… Sa atentionam clientul cu privire la evenimentele negative ce se petrec pe piata de rent a car.

Clientul nostru este elementul principal de la care noi plecam, iar acest fapt ne-a facut sa devenim una dintre cele mai importante companii de rent a car din Bucuresti.

Ce oferim pentru clientii nostri din Bucuresti, inafara de serviciile de rent a car?

Facem tot posibilul pentru a tine clientii nostri cu informatii actualizate. Aceste info-uri nu sunt doar din zona de rent a car. Pe site-ul rent-4u, veti putea gasi informatii esentiale din domeniul auto.

Ne inspiram foarte mult din site-uri extrem de cunoscute din afara ( cum ar fi autoblog.com ), si… Facem ca toate aceste informatii sa fie alese si adaptate pentru Romania.

Veti putea afla ce beneficii va duce NV200XL Voltia in domeniul curieratului. De asemeni, in cazul in care doriti sa va cumparati un pickup truck electric, veti afla care din ele ar trebui cumparat, precum si alte informatii.

Va vom ajuta sa ocoliti, companiile de rent a car rau famate. De asemeni, in rubrica Politia de Rent a car, oferim informatii despre modul in care se manifesta Mafia din Bucuresti in zona de rent a car.

Informatii suplimentare despre Rent-4u

Acum ca v-am prezentat cu ceea ce venim nou pe piata de rent a car… Va vom oferi cateva inside-uri despre firma noastra din Bucuresti.

Compania Rent-4U a fost fondata de Serdin Liviu si Mihai Cornoreanu. Ambii au dus acest proiect la un nivel extrem de inalt. Mihai are o experienta de peste 20 de ani in domeniul de rent a car. Alaturi de el se afla o echipa intreaga de asociati cu experiente deatul de mari in aceasta nisa. Liviu Serdin este singurul care vine dintr-un domeniu total diferit. Domeniul acestuia este calitatea produsului oferita catre client. Detine in portofoliu, unele dintre cele mai inovative idei din domeniul auto. Pentru site-ul Rent-4U, el a adus in Bucuresti, sistemul de rent a car Just Go si platforma de rent disponila persoanelor fizice.

Site-ul nostru este un sistem complet de rent a car pentru orasul Bucuresti, ce aduce elemente noi si utile clientului.

Va multumim ca ati ales site-ul nostru de rent a car. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon +40 756 108 896.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *