limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Preturi la inchirieri masini fara garantie Peugeot Boxer in Otopeni Bucuresti ( 2022 )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Preturi la inchirieri masini fara garantie Peugeot Boxer in Otopeni Bucuresti ( 2022 )

Aceasta masina este destinata companiilor sau persoanelor, care au nevoie sa transporte incarcaturi mai mari. Agentia noastra de inchirieri masini din Otopeni si Bucuresti a pus acest autovehicul la dispozitia dumneavoastra. Motivul este simplu. Nu se stie cand doriti sa va mutati! Nu se stie cand aveti nevoie sa transportati din biroul firmei pe care il administrati! Astfel, cel mai simplu este sa apelati la un serviciu de inchirieri masini. Masina Peugeot Boxer se afla in flota noastra de rent a car din Bucuresti si Otopeni din anul 2018. Mai mult de atat, am decis pentru dumneavoastra sa punem autovehiculul Peugeot Boxer fara garantie. In acest moment, puteti inchiria autovehiculul respectiv, fara sa mai fie retinut depozitul. In randurile urmatoare veti afla cum functioneaza serviciul de inchirieri masini fara garantie si care sunt tarifele asigurarilor aplicate pentru acest autovehicul. P.S.: Tarifele functioneaza in Bucuresti si Otopeni si aplica pe anul 2022.

Nu are rost sa oferim foarte multe informatii despre aceasta masina. Toti cunosc utilitatea ei, iar daca aveti nevoi de transport, Peugeot Boxer va fi solutia cea mai potrivita.

Masina Peugeot Boxer va fi inchiriata, incepand cu anul 2022 fara nici un fel de garantie auto. In cazul in care veti dori sa inchiriati masina Peugeot Boxer in serviciul de rent a car cu garantie; La modulul normal de inchirieri masini, autovehiculul are garantia de 600 de euro. In link-ul anterior, veti gasi lista de preturi in regimul normal de inchiriere. Ele vor fi afisate pe fiecare luna in parte, iar in acest fel veti stii cand este cea mai buna perioada de rent.

Revenind totusi la subiect, haiedeti sa vedem pachetul de inchirieri auto pentru Peugeot Boxer, fara garantie auto ( in Otopeni si Bucuresti ).

Servicii fara garantie la masina Peugeot Boxer pentru Otopeni si Bucuresti actualizate pentru anul 2022 ( inchirieri masini fara depozit )

servicii de inchirieri masini otopeni bucuresti fara garantie pentru peugeot boxer

Te invitam mai departe sa vezi serviciul de inchirieri masini fara garantie in Bucuresti si Otopeni:

  • Modulul de rent a car fara garantie la masina Peugeot Boxer. De aceasta data garantia auto este redusa la zero.
  • Pachetul de inchirieri auto cu garantie partiala pentru automobilul Peugeot Boxer. Pe langa garantia partiala care are valoarea de 270 de euro, va intra in schema asigurarea partiala zilnica.

Vrem ca de fiecare data, clientul sa aiba la dispozitie toate pachetele posibile de rent a car. Compania noastra de rent a car incearca sa acopere intreaga plaja de cerinte pentru piata de inchirieri auto. Am considerat ca pentru autovehiculul Peugeot Boxer, este nevoie de a elimina garantia auto. Stim cat de paguboasa poate deveni garantia auto pentru client! De aceea, Rent-4U a creat doua pachete de rent a car: una este cea in care garantia auto este redusa la zero si cealalta este cea in care garantia este retinuta doar partial.

Astfel, am adaptat serviciile noastre de inchirieri masini dupa bugetele clientilor nostri.

Modalitatea de functionare a serviciilor de rent a car fara garantie pentru Peugeot Boxer

Cum am spus si mai sus, pachetele de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni fara garantie sunt de doua feluri. Le vom explica in ceea ce urmeaza pe fiecare in parte. Pentru Peugeot Boxer, modulul fara garantie anuleaza in totalitate garantia de 600 de euro. In schimbul ei, va intra in vigoare asigurarea zilnica totala. Aceasta este o suma modica de bani, ce se plateste pe fiecare zi de inchiriere. In randurile de mai jos, veti vedea care este mai exact valoarea ei in functie de numarul de zile inchiriate.

A doua dintre ele este cea cu garantie partiala. In sistemul acestui serviciu, va intra in vigoare asigurarea zilnica partiala. Garantia partiala este mai putin de jumatate, fata de garantia totala. Ea are valoarea in acest context de 270 de euro. De asemeni, asigurarea partiala va fi ( tot la fel ) mai putin de jumatate fata de asigurarea totala. In randurile de mai jos, veti vedea care este valoarea acestora, in functie de numarul de zile inchiriate. Pentru a afla mai multe detalii despre sistemul de inchirieri masini fara garantie auto,...

Tarifele de inchirieri auto pentru Peugeot Boxer in sistemul de rent fara garantie auto

In cadrul acestui serviciu, garantia auto este eliminata. Deci, cei 600 de euro nu vor mai fi blocati, o data ce inchiriati autovehiculul Peugeot Boxer. In schimbul ei va intra o suma modica achitata pe ziua de inchiriere, numita asigurarea zilnica totala. In lista urmatoare, va vom prezenta lista de asigurari zilnice:

  • 1-3 zile - in cadrul acestui numar de zile, asigurarea totala zilnica va avea valoarea de 30 de euro pe ziua de rent
  • 4-7 zile - la autovehiculul Peugeot Boxer, serviciul de rent a car fara garantie auto va costa 29 de euro
  • 8-15 zile - pachetul de inchirieri masini fara garantie auto din localitatile Bucuresti si Otopeni va avea costul de 27 de euro
  • 15-30 de zile - serviciul de rent a car fara garantie auto la Peugeot Boxer va costa 25 de euro pe zi
  • Peste 30 de zile - pachetul de inchirieri masini fara garantie, va avea asigurarea zilnica totala de 24 de euro pe zi

Pachetul de rent a car cu garantie partiala pentru Peugeot Boxer in Bucuresti si Otopeni

Acest modul este valabil in localitatile Otopeni si Bucuresti. Aici, valoarea garantiei auto va fi redusa la suma de 270 de euro. Va intra in schimb asigurarea zilnica partiala, care va fi mai putin de jumatate din valoarea asigurarii totale. In lista de mai jos, veti vedea care este valoarea acesteia pentru masina Peugeot Boxer:

  • 1-3 zile - pentru acest numar de zile, valoarea serviciului de inchirieri auto cu garantie partiala va fi de 15 euro pe zi
  • 4-7 zile - cu asigurarea zilnica partiala de 14 euro pe zi - pentru autovehiculul Peugeot Boxer
  • 8-15 zile - aici, serviciul de rent a car cu garantie partiala din orasele Bucuresti si Otopeni va costa 13 euro pe zi
  • 15-30 de zile - pachetul de inchirieri auto cu garantie partiala, aplicat asupra masinii Peugeot Boxer va costa 11 euro pe zi
  • Peste 30 de zile - asigurarea zilnica partiala, se va ridica pentru acest numar de zile la suma de 10 euro pe zi

Ati vazut de aceasta data serviciile de rent a car fara garantie, aplicate asupra autoturismului Peugeot Boxer. Seturile de preturi sunt disponibile in localitatile Bucuresti si Otopeni si sunt valabile pana la sfarsitul anului. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsitul articolului!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 17, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *