limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Masina ideala pentru orase - Suzuki Alto inchirieri masini fara garantie 2022

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Masina ideala pentru orase - Suzuki Alto inchirieri masini fara garantie 2022

Suzuki Alto este masina ideala pentru oras. Anul trecut am adus aceasta masina in pachetul de inchirieri fara garantie. De data aceasta, vom mai aplica asupra acestui autovehicul inca un serviciu de inchirieri fara depozit. Acesta se numeste modulul de rent a car cu garantie partiala. Ambele produse sunt aplicate asupra masinii Suzuki Alto si sunt pentru anul 2022. Lista de preturi este pentru anul 2022 si va fi doar pentru localitatile Otopeni si Bucuresti.

Modelul pe care noi il avem in flota este Hatchback. Acesta se incadreaza in gama compacta. Consumul autovehiculului este de cel putin 4,5% in afara orasului. Viteaza maxima pe care o poate atinge Suzuki Alto este de 150 de kilometri si are un motor de 68 cai putere. Rent-4U este singura firma de inchirieri masini din localitatile Bucuresti si Otopeni, ce pune la dispozitie acest autovehicul pentru clientii de rent a car. Daca in urma cu cateva luni, acest Suzuki Alto putea sa fie inchiriat in regim normal. In acest moment se poate renunta in totalitate la garantia auto. Pentru regimul normal de rent a car, aceasta are valoarea de 400 de euro. Daca doriti sa aflati mai multe despre sistemul normal de rent a car la autovehiculul Suzuki Alto...

Pe link-ul de mai sus, veti gasi tarifele pentru tot anul 2022. Atentie!!!: Preturile pentru inchirierea masinii Suzuki Alto difera de la o luna la alta. Toate tarifele expuse de noi pe acel link, sunt in regimul normal de rent a car. De asemeni, toate listele de preturi se aplica in localitatile Otopeni si Bucuresti. Dar, sa revenim la subiect si sa va prezentam care sunt pachetele de inchirieri masini fara garantie, pentru autovehiculul Suzuki Alto.

Inchirieri masini fara garantie ( oferta pentru anul 2022 ) la Suzuki Alto in Otopeni si Bucuresti

servicii de inchirieri masini fara garantie pentru autovehiculul suzuki alto in otopeni si bucuresti

Compania noastra de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni afiseaza pentru Suzuki Alto, doua module de inchirieri auto fara garantie:

 • Modulul de inchirieri auto fara garantie, unde garantia de 400 de euro este eliminata in totalitate
 • Sistemul de rent a car cu garantie partiala, unde se va retine doar jumatate din valoarea garantiei totale. Aceasta va fi de 180 de euro.

Am adaptat serviciul de inchirieri masini fara garantie pentru mai multe categorii de preferinte. In acest fel, clientii nostri pot alege acum intre mai multe tipuri de servicii de rent a car. Ca sa intelegeti mai bine, vom explica in cateva randuri garantia auto, care este in regimul normal de inchirieri auto. Aceasta este o suma de bani ( in cazul masinii Suzuki Alto, ea are valoarea de 400 de euro ), care este retinuta la inceputul inchirierii. Ea este predata clientului, la sfarsitul perioadei de rent, doar daca autovehiculul este returnat fara nici o dauna.

Totul este simplu de inteles. In randurile urmatoare, va vom explica cum functioneaza serviciile de inchirieri masini fara garantie, la automobilul Suzuki Alto.

Cum se comporta serviciile de inchirieri masini fara garantie pentru Suzuki Alto?

Suntem compania cu cel mai complet pachet de inchirieri auto din orasele Bucuresti si Otopeni. Aceste servicii au fost infiintate de compania noastra, pentru a usura viata clientului. Dorim ca toate pachetele de inchirieri masini sa fie la dispozitie dumneavoastra pe un singur site, iar clientul doar sa aleaga. Revenind la subiect, am mentionat anterior ca sunt doua tipuri de module de inchirieri masini fara garantie aplicate pentru acest automobil. Referitor la pachetul de rent a car fara garantie, pentru Suzuki Alto, nu veti mai avea de achitat cei 400 de euro. Aceasta suma va fi eliminata in totalitate. In schimbul ei, va intra in functiune asigurarea zilnica totala. Aceasta este o suma mica de bani, ce se plateste pe ziua de inchiriere. Repetam!!!: In acest caz, garantia auto se va reduce la zero.

In al doi-lea context, va fi garantia auto partiala. Aceasta este jumatate din valoarea garantiei totale. Pentru autovehiculul Suzuki Alto, garantia partiala are valoarea de 180 de euro. Alaturi de aceasta intra asigurarea zilnica partiala. Ea va avea in shimb, mai putin de jumatate din valoarea asigurarii totale, prezentate in pachetul anterior. Daca asigurarea totala va fi de 18 euro pe zi, cea partiala va avea valoarea, pentru acest autovehicul de 8 euro pe zi.

Tarifele de inchirieri auto pentru serviciile fara garantie la masina Suzuki Alto

Noi am pregatit pentru dumneavoastra un articol separat, unde puteti afla mai notiuni despre serviciul de rent a car fara garantie in localitatile Otopeni si Bucuresti.

Pentru masina Suzuki Alto, compania noastra de inchirieri auto, mai pune la dispozitie inca doua tipuri de pachete de rent a car:

In randurile de mai jos, va vom prezenta tarifele modulelor de inchirieri masini fara garantie, referitoare la autovehiculul Suzuki Alto.

Pachetul de inchirieri auto fara garantie in Bucuresti si Otopeni pentru Suzuki Alto ( 2022 )

Pentru acest pachet de rent a car, garantia atribuita in mod normal autovehiculului Suzuki Alto, va fi eliminata. Astfel, cei 400 de euro vor fi eliminati in totalitate. Va intra in schimb planul pentru asigurarea totala. In randurile de mai jos, veti vedea care sunt planurile tarifare, pentru acest tip de asigurare:

 • 1-3 zile - pentru acest numar de zile, pachetul de inchireiri masini fara garantie la Suzuki Alto va costa 18 euro pe zi
 • 4-7 zile - aici, serviciul de rent a car fara garantie in orasele Bucuresti si Otopeni va fi de 17 euro pe ziua de inchireire
 • 8-15 zile - asigurarea zilnica totala pentru masina Suzuki Alto va fi de 15 euro pe zi
 • 15-30 de zile - modulul de inchirieri auto fara garantie pentru Suzuki Alto va avea tariful pentru acest numar de zile de 14 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - asigurarea zilnica din localitatile Otopeni si Bucuresti va fi in aceasta situatie de 12 euro pe zi

Serviciul de inchirieri masini pentru Suzuki Alto cu garantie partiala

Cum am mentionat si in randurile de mai sus, garantia partiala pentru Suzuki Alto este de 180 de euro. Pe langa aceasta, va intra in functiune asigurarea zilnica partiala. Ea va fi mai putin de jumatate din valoarea asigurarii totale. Va prezentam in randurile de mai jos, care sunt tarifele pentru asigurarea zilnica partiala:

 • 1-3 zile - garantia auto partiala pentru Suzuki Alto se va ridica pentru acest numar de zile la 9 euro pe zi
 • 4-7 zile - asigurarea zilnica partiala din Otopeni si Bucuresti va costa in acest caz 8 euro pe zi
 • 8-15 zile - pentru acest numar de zile, asigurarea partiala pentru Suzuki Alto va fi de 7 euro pe zi
 • 15-30 de zile - referitor la acest numar de zile, garantia auto partiala va avea valoarea de 6 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala se va ridica pentru Suzuki Alto la 5 euro pe zi

Ati vazut de aceasta data pachetele de inchirieri masini fara garantie pentru autovehiculul Suzuki Alto. Tarifele asigurarilor sunt aplicate pentru localitatile Bucuresti si Otopeni. De asemeni, lista de preturi va functiona pana la sfarsitul anului 2022. Va multumim ca sunteti alaturi de noi in continuare si speram sa va indeplinim fiecare asteptare!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 11, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *