limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Care sunt serviciile de rent a car ale firmelor de inchirieri din orasul Bucuresti?

Home  >  Informatii Auto  >  Care sunt serviciile de rent a car ale firmelor de inchirieri din orasul Bucuresti?

Chiar daca va vine sa credeti sau nu, serviciul de rent a car din capitala Romaniei, este extrem de diversificat. In orasul Bucuresti, sunt foarte multe companii de inchirieri ce vor dori sa aduca tot timpul elemente noi pe piata. Doar in capitala Romaniei, se afla aproximativ 3230 de agentii de rent. Toate aceste firme sunt extrem de concurente, mai ales ca domeniul in sine este foarte competitiv. Astfel, fiecare dintre ele, vor dori sa aduca pe piata elemente ce vor ajuta si impresiona clientul de rent. Tot acestea vor pastra anumite concepte, daca vor fi necesare utilizatorului de inchirieri. In acest articol, va vom prezenta ce fel de servicii de inchirieri masini se desfasoara in capitala Romaniei, Bucuresti. Veti vedea de aceasta data, cum se pun cu lux de amanunt in aplicare pachetele de rent a car.

Asa ca, sa nu mai pierdem timpul si sa intram in subiectul articolului...

Ce tipuri de servicii de inchirieri auto au loc in orasul Bucuresti?

cum arata serviciile de inchirieri auto la firmele de rent a car din orasul bucuresti

Primele despre care vom discuta de aceasta data sunt incadrate in pachetul de rent a car pe termen lung. Este una dintre cele mai solicitate forme de inchiriere din capitala Romaniei. Ce inseamna acest serviciu si cum este pus in aplicare de agentiile de inchirieri din capitala, vom afla in randurile urmatoare...

Cum se desfasoara serviciul de rent a car pe termen lung in Bucuresti?

Inchirierea unui autoturism pe termen lung se va realiza pe o perioada de cel putin 8 zile de inchiriere. Pachetele de rent sub 8 zile de rent, se vor numi servicii de rent a car pe termen mediu si scurt. Vom discuta despre acestea peste cateva paragrafe. Asa ca, sa revenim la ceea ce ne intereseaza...

Pachetul de inchirieri masini pe termen lung din Bucuresti

Pachetul de inchirieri auto pe termen lung este forma de rent, care se apropie cel mai mult de sistemul clasic. Trebuie inteles inainte de toate, ca serviciile de rent a car, se aplica diferit in functie de fiecare zona in parte. In orasul Bucuresti si in toata Romania, companiile de inchirieri evidentiaza un singur sistem de tarifare.

Altfel, cu cat numarul de zile inchiriate va creste, cu atat pretul de rent pe zi va fi mai mic. Pe aceasta regula, se bazeaza lista de tarife din piata de inchirieri. Cu toate acestea, va exista pe langa diferentele de pret, modalitati diferite de a fi puse in functiune. Sa vedem cum este pus in aplicare pachetul de rent pe termen lung...

Cum se aplica pachetele de preturi in serviciul de rent a car pe termen lung din Bucuresti?

Modulul de inchirieri auto pe termen lung din orasul Bucuresti, se imparte in 3 categorii:

 • intre 8 si 15 zile
 • intre 15 si 30 de zile
 • peste 30 de zile

Dupa cum am explicat si in randurile de mai sus, pretul pe inchiriere este mai mic, cu cat numarul de zile inchiriate va fi mai mare. Astfel, primul dintre cele trei pachete enumerate va avea tariful cel mai ridicat. In randurile urmatoare, va vom lista diferenta ca si procente intre cele trei.

Pachetele de tarife in sistemul de inchirieri masini pe termen lung

Pentru ca fiecare autovehicul si fiecare companie poate seta propriul ei tarif de rent, le vom exemplifica cel mai bine in procente:

 • intre 8 si 15 zile - 100%
 • intre 15 si 30 de zile - 90%
 • peste 30 de zile - 75%

Primul dintre cele trei pachete reprezinta pretul de baza. De aceasta data ati vazut diferenta de tarife in domeniul de rent a car din pachetul pe termen lung, in orasul Bucuresti. Sa vedem cu toate acestea, cum va putea fi aplicat acest serviciu de inchirieri si care vor fi particularitatile lui...

Cum se aplica serviciul de inchirieri masini pe termen lung in orasul Bucuresti?

Fiecare pachet in parte are propriile sale adaptari. Daca in pachetul cu 8 - 15 zile, se poate inchiria masina fara garantie, in celelalte doua nu se poate aplica aceeasi regula. Depozitul auto va fi necesar de fiecare data, cand masina inchiriata va depasi cele 15 zile.

O alta regula pentru acest pachet este faptul ca, se va folosi cardul de credit daca perioada inchiriata va fi mai mare. Spre exemplu: Pentru al 3-lea pachet din lista noastra de mai sus, serviciul de rent a car fara card de credit nu se va putea pune in functiune.

Cum se aplica pachetele de inchirieri masini pe termen mediu si scurt in orasul Bucuresti?

In cadrul pachetului mediu de rent, vom avea doar un singur set de zile. Acesta va fi cuprins intre patru si sapte zile de inchiriere. Daca primul pachet din serviciul de inchirieri masini pe termen lung a reprezentat 100%; Acest pachet va avea valoarea pe piata de rent a car din Bucuresti de 122%.

Aceasta suma va fi reprezentativa la cele mai multe dintre agentiile de inchirieri din acest oras.

Ce se va aplica diferit in serviciul de inchirieri masini pe termen mediu?

In primul rand, dorim sa va mentionam ca va functiona pentru acest numar de zile, orice modul de inchiriere. Astfel, va intra in functiune:

 • Serviciul de rent a car fara garantie
 • pachetul de inchirieri masini cu garantie partiala
 • sistemul de inchirieri auto fara card de credit

Daca despre primul si ultimul am vorbit pe blogul nostru, pe al doi-lea l-am ocolit fara sa ne dorim. Intru-un viitor articol, vom discuta si despre serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala. Dar sa revenim la ceea ce ne intereseaza...

Cum se aplica pachetul de inchirieri pe termen scurt in orasul Bucuresti?

Pachetul de rent a car pe termen scurt va fi de doua tipuri. Inainte sa le enumeram, vrem sa mentionam ca aceste sisteme sunt disponibile atat in Romania cat si in Europa de Vest. Astfel, la noi in orasul Bucuresti, el se aplica in felul urmator:

 • la inchirierile pe zi, intre 1 si 3 zile
 • la sistemele automatizate de rent, cu plata pe minut sau pe kilometru

Intre 1 si 3 zile de inchiriere, pachetul pe termen scurt va avea acelasi tarif ( indiferent care este numarul de zile de rent ). El va avea 155%, bazandu-ne pe raportul de procentaje din exemplele anterioare.

Al doilea pachet nu poate fi considerat in totalitate un sistem de rent a car. Din aceasta cauza nu vom vorbi in acest articol despre el. Sistemul de Rent a Car pe ora sau pe kilometru, este o imbinare dintre domeniul de CAR sharing, cu zona de inchirieri auto.

Asadar, putem sa va mentionam ca avem un subiect separat. Aflati mai multe despre serviciul de inchirieri auto pe termen scurt din Bucuresti.

Acesta a fost articolul nostru.

Ati vazut de aceasta data care sunt pachetele, cum se aplica si care este sistemul tarifar in cadrul firmelor de inchirieri auto din Bucuresti. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfârsit!


Posted in Informatii Auto | Updated on mai 19, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *