limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Modulul de inchirieri fara garantie la Citroen C4 Bucuresti Otopeni in anul 2022

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Modulul de inchirieri fara garantie la Citroen C4 Bucuresti Otopeni in anul 2022

Citroen C4 este un autovehicul ideal pentru oras. Este o masina mica si compacta, ce poate fi parcata destul rapid. Autovehiculele Citroen C4, pe care firma noastra de rent a car le pune la dispozitie au fost inchiriate anul trecut de 148 de ori. Acest fapt demonstreaza ca este o masina necesara pe piata de inchirieri auto din Romania. Deoarece este un vehicul destul de solicitat in serviciul de rent, am adaugat pentru el doua module suplimentare de inchiriere. Acestea anuleaza garantia auto pentru inchirierea acestui autovehicul, sau o reduc la mai putin de jumatate. In randurile de mai jos, veti gasi tarifele asigurarilor pentru aceste module, care sunt actualizate pentru anul 2022. Cele doua sistem de inchiriere se aplica momentan pentru Otopeni si Bucuresti. Tot pe site-ul nostru, puteti inchiria acest automobil si prin sistemul clasic de rent a car. Daca doriti sa aplicati la serviciul clasic de rent a car pentru autovehiculul Citroen C4, va trebui sa stiti ca garantia auto este de 850 de euro.

Pe link-ul de mai sus veti vedea toata lista de preturi pentru anul 2022. Ele vor fi afisate pe fiecare luna in parte. Dar, sa revenim la subiect... Pe aceasta pagina, veti vedea doar serviciul de inchrieri auto fara garantie. Si, desigur, acest pachet este aplicat asupra masinii Citroen C4. La firma noastra de rent a car din Bucuresti si Otopeni, se va gasi tot timpul acest autovehicul. In prezent, dispunem de 7 autovehicule din acest model. Deci, veti avea de aceasta data de unde alege si veti fi sigur, ca va fi tot timpul disponibila in parcul nostru auto.

Pachetul de rent a car fara garantie pentru Citroen C4 din anul 2022 ( valabil pentru Otopeni si Bucuresti )

In randurile urmatoare va vom prezenta doua pachete pentru acest tip de autovehicul. Veti avea in primul serviciul de rent a car fara garantie, unde depozitul de 850 va fi redus la zero. In al doi-lea rand, va fi pachetul de inchirieri cu garantie partiala. Aici, depozitul auto va fi de 400 de euro.

servicii de inchirieri masini fara garantie pentru citroen c4 in otopeni si bucuresti

Toate aceste sisteme de inchirieri auto enumerate de noi mai devreme sunt disponibile pentru Bucuresti si Otopeni. La ambele tipuri de inchirieri masini, va intra in vigoare un anumit tip de asigurare:

 • Primul este cel in care garantia este eliminata. In cadrul acestui depozit, va intra in vigoare asigurarea zilnica totala.
 • Al doi-lea pachet de rent a car este cel cu garantie partiala. Pentru acest tip de depozit, va fi folosita asigurarea zilnica partiala.

Compania noastra de inchirieri masini este singura care pune la dispozitie un pachet complet de rent a car. Aici, veti gasi atat serviciul de inchirieri auto fara garantie. Desigur, tot la agentia noastra aveti posibilitatea de a inchiria masina si fara card de credit. Tot la noi a fost dezvoltat un sistem, care ajuta persoanele fizice sa obtina un venit suplimentar. Prin acest modul, orice persoana fizica va putea deveni o companie de rent a car. Pe viitor, vom plasa in orasul Bucuresti modulul de inchirieri pe termen scurt. Aici, orice persoana va putea inchiria autovehiculul doar pentru cateva ore. Dupa cum vedeti si dumneavoastra, avem un pachet complet de rent a car. Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va lasam mai departe sa vedeti serviciul de inchirieri fara garantie pentru masina Citroen C4.

Serviciul de inchirieri auto la Citroen C4 fara garantie in Otopeni si Bucuresti ( actualizat pentru anul 2022 )

Masina Citroen C4 este una dintre cele mai inchiriate autovehicule din serviciul de rent a car. Va vom explica in urmatoarele randuri, cum se manifesta serviciul de rent a car fara garantie si cel cu garantie partiala, pentru acest automobil.

Serviciul de rent a car fara garantie anuleaza depozitul auto pentru autovehiculul Citroen C4. In sistemul normal de rent a car, garantia pentru Citroen este de 850 de euro. Se va anula tot acest depozit la zero. Va intra de aceasta data in ecuatie asigurarea zilnica totala. Ea este o suma mica ce se plateste pe ziua de inchiriere. Fata de garantia de 850 de euro, asigurarea zilnica totala are valoarea de cativa euro pe zi. Aceasta asigurare difera de la o masina la alta, iar tariful ei scade, atunci cand va creste numarul de zile inchiriate.

Pachetul de inchirieri masini cu garantie partiala este putin mai diferit. In acest context, va fi disponibil atat depozitul auto, cat si asigurarea zilnica partiala. Garantia auto partiala este mai putin jumatate din depozitul de 850 de euro. In serviciul de rent a car cu garantie partiala, va trebui sa stiti ca depozitul auto partial are valoarea de 400 de euro. Aceasta garantie se aplica doar pentru autovehiculul Citroen C4. Pentru a acoperi restul de depozit, va intra in sistem asigurarea zilnica partiala. Acest pachet de asigurare este jumatate din valoarea asigurarii totale. In randurile de mai jos, va vom afisa lista de tarife pentru cele doua tipuri de asigurari.

Aflati care sunt tarifele pentru cele doua tipuri de asigurari zilnice.

Pachetul de inchirieri auto fara garantie pentru Citroen C4 ( tarife pentru 2022 )

Sistemul se aplica in localitatile Otopeni si Bucuresti si sunt valabile doar pentru Citreon C4. Repetam: Garantia auto este redusa la zero. Aflati care sunt tarifele pentru acest tip de asigurare:

 • 1-3 zile - pachetul de rent a car fara garantie la Citroen C4, va costa pentru acest numar de zile 36 de euro
 • 4-7 zile - serviciul de inchirieri masini fara garantie la autovehiculul Citroen C4, va fi de aceasta data de 35 de euro pe zi
 • 8-15 zile - asigurarea zilnica totala pentru Bucuresti si Otopeni va costa 33 de euro pe zi
 • 15-30 de zile - acest sistem de rent a car va fi in valoare de 32 de euro pe zi
 • Peste 30 de zile - pentru acest numar de zile, asigurarea zilnica va fi in valoare de 31 de euro pe zi

Serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala in Bucuresti si Otopeni la Citroen C4 ( oferta anul 2022 )

Serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala, va avea depozitul redus la 400 de euro. Va intra in acest sistem asigurarea zilnica partiala. Aflati care sunt tarifele pentru acest tip de asigurare:

 • 1-3 zile - pachetul de rent a car cu garantie partiala pentru autovehiculul Citroen C4 este in valoare de 16 euro pe zi
 • 4-7 zile - asigurarea zilnica partiala pentru masina Citroen C4 are tariful de 15 euro pe zi
 • 8-15 zile - pentru acest numar de zile, modulul de inchirieri masini cu garantie partiala va costa 14 euro pe zi
 • 15-30 de zile - modulul de inchirieri auto cu garantie partiala va costa in aceasta situatie 13 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - asigurarea zilnica partiala in localitatile Bucuresti si Otopeni va costa de aceasta data 11 euro pe zi

Am prezentat in acest articol serviciile de inchirieri masini fara garantie la autovehiculul Citroen C4. Toate pachetele si tarifele sunt momentan functionale pentru Otopeni si Bucuresti. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Posted on mai 22, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *