limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Serviciul de rent a car cu garantie partiala

Home  >  Informatii Auto  >  Serviciul de rent a car cu garantie partiala

Am discutat pe blogul nostru de inchirieri auto foarte multe informatii ce sunt extrem de conectate cu serviciul de rent a car. Ati vazut in aceasta rubrica, care sunt avantajele pentru a inchiria o masina electrica sau care sunt pachetele de inchirieri disponibile in Bucuresti. Pe acelasi blog, ati putut intelege cum se alege o firma de rent a car sau cum se aplica contractul de inchirieri auto. Cu toate acestea, nu am vorbit pana acum despre ceea ce inseamna serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala. Acesta este un concept nou, ce imbina placutul cu utilul si adapteaza serviciile de rent a car pentru mai multe categorii de clienti.

In acest articol, vom discuta despre ceea ce inseamna sistemul de inchirieri masini cu garantie partiala. Veti afla cum se aplica acest serviciu de rent a car. De asemeni, veti stii pentru ce categorii de clienti, va fi preferat acest modul de inchiriere.

Ce inseamna si cum se aplica pachetul de inchirieri masini cu depozit partial?

ce inseamna si cum se aplica serviciul de rent a car cu garantie partiala

Acest sistem de inchirieri a aparut in domeniul de rent de foarte putin timp. De la aparitia sa, foarte multe agentii de inchirieri masini au adoptat acest modul de rent. El s-a nascut in tarile din Europa de Vest si s-a raspandit in toata lumea. Modulul de rent a car cu garantie partiala se adapteaza pentru foarte multe zile de inchiriere. Tot el este acceptat cu usurinta de o categorie mare de clienti. Ce este serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala, cum ajuta clientii si companiile de rent,.... Vom vedea in randurile urmatoare!

Ce este serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala?

Pe piata de rent a car sunt 3 tipuri de servicii. Cel putin pana in prezent, acestea au fost folosite la scara larga de cele mai multe dintre agentiile de rent. Vom discuta despre toate 3, aducand in prim plan deosebirile dintre ele si avantajale fiecareia, intr-un articol viitor.

Dar, intr-un scurt rezumat ele se prezinta: rent a car fara garantie, inchirieri masini cu garantie partiala si rent a car normal. Pachetul de inchirieri auto fara garantie, anuleaza depozitul auto in totalitate. Aici, intra in functiune asigurarea zilnica. In sistemul normal, garantia se pastreaza si se returneaza la sfarsit. Clientul primeste depozitul auto, doar daca se constata ca masina nu prezinta nereguli.

Modulul de rent a car cu garantie partiala, reduce depozitul auto la jumatate. Datorita acestei reduceri, va intra in functiunea asigurarea zilnica partiala. Aceasta este o suma fixa, ce se plateste pe fiecare zi de inchiriere.

Care este valoarea asigurarii auto partiale pe piata de inchirieri auto?

In domeniul de rent a car, sunt doua tipuri de asigurari. Desigur, fiecare dintre ele are propria ei denumire, iar numele respectiv poate fi pus diferit de catre orice companie. Dar, modalitatea in care sunt aplicate, aduce in fata doua nume:

A doua dintre cele doua, poate avea in unele cazuri, mai putin de jumatate din valoarea asigurarii totale. Ele au valori diferite, pentru ca va depinde de valoarea autovehiculului inchiriat.

Cum ajuta clientii de rent a car, serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala?

Daca este sa vorbim sincer cu dumneavoastra; atat pachetul fara garantie, cat si cel cu garantie partiala au tendinta de a pacali clientul. Se profita de oamenii, care nu isi permit sa le fie blocata o suma foarte mare pe card; sau de cei care nu detin o suma atat de ridicata, pentru a fi folosita ca si depozit.

Dar,... Cu toate acestea ajuta. Deoarece prin aceasta modalitate, oricine poate apela la un serviciu de inchirieri auto. - Noi va expunem in acest articol o parere obiectiva. Ne dorim cu toate acestea, sa va formati dumneavoastra concluzia la sfarsit. - Serviciul de inchirieri auto, a lasat modulul normal si pe cel fara garantie, pentru a se folosi:

  • Clientul care are nevoie de un autovehicul inchiriat si isi permite sa ii fie blocata garantia auto
  • clientul care vrea sa impresioneze cu masina inchiriata - Ii multumim si lui. In categoria aceasta intram multi. Chiar si noi, care avem o firma de inchirieri./li>

Deci, dupa cum vedem era uitata o singura categorie de clienti. Acestia erau cei care isi permiteau, dar considerau ca garantia auto era foarte mare. De aceea, de multe ori renuntau sa mai apeleze la un serviciu de inchirieri auto.

Cine sunt clientii, care apeleaza la un serviciu de rent a car cu garantie partiala?

Suntem in domeniul de inchirieri auto de foarte mult timp, iar acest fapt ne-a ajutat sa obtinem experienta pentru clientii nostri. In zona clientilor de rent a car, cei mai multi dintre utilizatorii de rent sunt romanii din Diaspora ( daca este sa vorbim despre Romania ). Deasemeni, clientii din tara noastra care cer acest modul de inchiriere, sunt: profesorii, inginerii, doctorii, precum si alte persoane cu un job stabil. Credem noi ca acestia erau de multe ori uitati in serviciul de inchirieri auto. Acum, mai multe persoane au posiblitatea de a inchiria un autovehicul.

Cum va ajuta serviciul de rent a car cu garantie partiala, firmele de inchirieri auto?

Desi, nu putem sa spunem ca pachetul de inchirieri masini cu garantie partiala ajuta sau incurca... Ceea ce putem confirma ca si companie de rent auto din Bucuresti, este ca ne vine destul de folositor.

In primul rand, avem pe langa clientii clasici din Diaspora si utiliztori romani, care au nevoie imediata de o masina. In al doi-lea rand, este mai multa incredere din partea companiei de rent a car, atunci cand a fost lasata o garantie. Deasemeni, asigurarea zilnica partiala este inca o suma ce vine in plus, pe langa ziua de inchiriere.

Cu toate acestea, atat garantia, cat si asigurarea sunt la mai putin de jumatate in pachetul de inchirieri auto cu depozit partial.

Acesta a fost articolul nostru.

Ati vazut de aceasta data, ce inseamna serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala, pe cine ajuta si caror categorii de clienti se adreseaza. Va multumim enorm ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto | Updated on august 17, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *