limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchirieri auto cu garantie partiala ( Pachet revolutionar | 2023 )

Home  >  Informatii Auto  >  Inchirieri auto cu garantie partiala ( Pachet revolutionar | 2023 )

Serviciul de rent a car cu garantie partiala este un concept nou in domeniul inchirierilor auto. El imbina utilul cu placutul si se adapteaza mai multor categorii de clienti. Desi pe blogul nostru de inchirieri masini am mai explicat acest pachet de inchiriere,... De aceasta data il vom actualiza cu noi informatii. Pachetele de inchirieri masini din orasele Bucuresti si Otopeni vin cu o varietate mult mai ridicata, fata de companiile din Vestul Europei. Desi serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala exista de cativa ani in zona europeana, la aducerea lui in Romania a primit mai multe forme fata de Occident.

In randurile urmatoare vom intelege cum se comporta in totalitate acest serviciu si cum se adapteaza la nevoile clientelei din anul 2023. Acest articol arata cum se concretizeaza acest pachet pe piata de inchirieri masini si in ce situatii alegerea sa va fi optima.

pachetul de inchirieri auto cu depozit partial

Ce este si cum se aplica serviciul de rent a car cu garantie partiala ( 2023 )?

Pachetul de inchirieri auto cu depozit partial a aparut de foarte putin timp pe aceasta piata. O data cu aparitia sa, foarte multe companii l-au adoptat, deoarece a devenit acceptat cu usurinta de o categorie mare de clienti. Desi alegerea unei firme de rent a car care sa puna la dispozitie acest pachet poate ocupa foarte mult timp...

Vedeti in acest articol, cum se aplica acest pachet, in ce situatii ajuta companiile si clientii de inchirieri... Si unde poate fi accesat mai exact.

Ce reprezinta pachetul de inchirieri masini cu depozit partial?

Serviciul de rent a car cu garantie partiala este unul dintre cele 3 tipuri de pachete din piata de inchirieri masini. Modulul cu depozit partial reduce garantia auto la mai putin de jumatate. In locul restului de garantie, se aplica o asigurare auto partiala. La fel ca si depozitul partial, asigurarea partiala are valoarea la mai putin de jumatate fata de asigurarea totala.

Pentru a fi mai expliciti, cele 3 tipuri de servicii sunt: modulul clasic cu garantie auto, serviciul de inchirieri masini fara garantie si cel cu depozit partial. Ultimul dintre ele este relativ nou in acest sector si foarte multi actori economici ce interactioneaza cu el abia se obisnuiesc.

Fiecare din cele 3 functioneaza optim doar in anumite conditii. Pachetul de inchirieri auto fara garantie, anuleaza depozitul in totalitate. Aici, intra in functiune asigurarea zilnica totala. In sistemul normal, garantia se pastreaza si se returneaza la sfarsit. Clientul primeste depozitul, doar daca se constata ca masina nu prezinta nereguli.

Care este valoarea asigurarii din pachetul de rent a car cu garantie partiala?

In prezent, exista pe piata doua tipuri de asigurari. Desi primesc nume diferite in functie de fiecare companie de inchirieri auto, sistemul se aplica identic:

  • asigurarea totala - se aplica in modulul de rent a car fara garantie
  • asigurarea partiala - se pune la dispozitie in pachetul cu depozit partial
ce inseamna si cum se aplica serviciul de rent a car cu garantie partiala

Valorile lor sunt in functie de masina inchiriata si vor fi tot mai mici, daca va creste perioada de rent. La un serviciu de rent a car pentru Dacia Logan cu garantie partiala, valoarea asigurarii este mai mica pe 30 de zile, comparativ cu 3 zile.

In ce situatii ajuta si cum se aplica pachetul de inchirieri auto cu depozit partial?

Indiferent daca vom inchiria o masina electrica sau una normala, garantia auto poate ajunge la sume uriase. Spre exemplu, in cazul inchirierii unui autovehicul ca Dacia Spring, aceasta poate depasi cu usurinta 500 de euro. Din pacate, nu orice client dispune de aceasta suma, atunci cand doreste sa inchirieze o masina.

Noi va expunem in acest articol o parere obiectiva. Ne dorim cu toate acestea, sa va formati dumneavoastra concluzia la final.

Carei categorii de clienti se adreseaza serviciul de rent a car cu garantie partiala?

Experienta formata de-a lungul timpului, ne permite sa oferim clientilor cele mai bune sugestii. Deasemeni, clientii din tara noastra care solicita acest modul de inchiriere, sunt: profesorii, inginerii, doctorii, precum si alte persoane cu un job stabil. Acest pachet ajuta enorm, deoarece se diminueaza foarte mult din depozitul auto. Mai mult de atat, asigurarea partiala are costul destul de mic.

Cu toate acestea, trebuie mentionat faptul ca nu se potriveste pentru toate perioadele de inchiriere. Compania Rent-4U a expus pachetul de rent cu garantie partiala la fiecare autovehicul in parte. In acest fel, clientul de rent a car va putea sa isi anticipeze costurile de inchiriere mult mai bine.

Sa trecem totusi mai departe si sa vedem pentru ce perioade se potriveste acest serviciu.

Pentru ce perioade de rent se potriveste pachetul de inchirieri masini cu depozit partial?

Chiar daca asigurarea auto este mai putin de jumatate in acest pachet, ea va fi o suma careia ii va creste valoarea pe termen lung. Cu toate acestea, pentru un pachet de inchiriere la vehiculul Kia Sportage, asigurarea partiala este in valoare de 10 euro pe zi. Cu toate acestea, pentru perioade de 30 de zile, aceasta ajunge la 300 de euro. Astfel, acest serviciu nu va mai fi rentabil pentru clientul de rent.

Alte persoane au intrebat: Care sunt companiile de rent, care mai pun la dispozitie pachetul cu garantie partiala?

Acest sistem se afla inca la inceput. Agentia noastra de inchirieri auto Bucuresti este una dintre putinele companii din capitala, care lasa posibil acest serviciu. Cu toate acestea, observam ca unele birouri de inchirieri din tara noastra au inceput sa il implementeze. In afara Romaniei, tot mai multi actori economici din aceasta zona au inceput sa puna pret pe acest pachet. Desi, la multe dintre firme nu a fost data inca o forma clara, acest serviciu este in functiune.

V-am prezentat de aceasta data pachetul de inchirieri auto cu garantie partiala si cum ajuta acest serviciu clientii de rent. Credem ca acest modul are posibilitatea de revolutiona sectorul de inchirieri masini. Noi va vom tine la curent cu eventualele actualizari ale pachetului in sine. Pana una alta, va multumim ca ati rezistat si ati ramas cu noi pana la finalul acestui subiect!


Posted in Informatii Auto | Updated on februarie 27, 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *