limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Modulul de inchirieri masini fara garantie Otopeni Bucuresti Volkswagen Passat ( 2022 )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Modulul de inchirieri masini fara garantie Otopeni Bucuresti Volkswagen Passat ( 2022 )

Volkswagen Passat concureaza cu Dacia Logan, in ceea ce priveste titlul de masina a poporului. In flota companiei de rent a car din Bucuresti si Otopeni, Rent-4U, masina Volkswagen Passat se afla in lista celor mai inchiriate masini de mai bine de 6 ani. Masina Volkswagen Passat este in prezent una dintre cele mai inchiriate autovehicule din Romania. Pentru ca este cerere foarte mare pentru acest automobil, am decis sa plasam masina Volkswagen Passat in serviciul de inchirieri fara garantie. Ne dorim sa punem la indemana clientului cele mai bune servicii si cele mai sigure masini. Astfel, aveti in prezent doua module de rent, aplicate pentru acest autovehicul. Tarifele din randurile de mai jos se aplica pentru Bucuresti si Otopeni. Deasemeni, toate preturile sunt disponibile pana la sfarsitul anului 2022.

In cazul in care veti dori sa aplicati pentru sistemul normal de rent a car la automobilul Volkswagen Passat, noi va lasam in continuare acest pachet. Pe aceasta pagina veti gasi detalii despre serviciul normal de inchirieri auto. Veti afla lista de tarife pentru inchirierea masinii Volkswagen Passat pentru fiecare luna in parte. Ceea ce trebuie sa stiti, este ca in regimul normal de rent, garantia auto pentru aceasta masina este de 550 de euro. Pe aceasta pagina, veti vedea cum se anuleaza garantia auto sau cum se reduce la jumatate. In randurile urmatoare veti afla cum se aplica serviciul de rent a car fara garantie si cel cu depozit partial in cazul masinii Volkswagen Passat. Veti vedea cum se aplica cele doua servicii doar in cazul acestui automobil. Asadar, sa nu mai pierdem timpul si sa intram in subiectul articolului.

Modul de rent a car fara garantie pentru masina Volkswagen Passat in orasele Otopeni si Bucuresti pentru anul 2022

Ceea ce trebuie sa intelegeti dinainte este ca pentru ambele pachete de inchiriere, va intra in vigoare asigurarea zilnica. De asemeni, serviciile de inchirieri masini pentru Volkswagen Passat sunt disponibile doar in Bucuresti si Otopeni. Pe viitor aceste module se vor extinde si in restul tarii.

volkswagen passat inchirieri masini fara garantie in bucuresti si otopeni

Garantia pentru autovehiculul Volkswagen Passat este de 550 de euro. In cazul serviciului de inchirieri masini fara garantie, tot acest depozit de 550 de euro se anuleaza in totalitate. De asemeni, pentru cel cu garantie partiala, depozitul auto se reduce la 250 de euro. Vedeti ce tip de asigurari intra in cele doua pachete:

Compania noastra de rent a car din Bucuresti si Otopeni pune la dispozitie o platforma, care sa ofere servicii complete. La noi veti gasi atat servicii de inchirieri pe termen scurt, cat si pe termen lung. In ultimul an am pus la dispozitia dumneavoastra si autovehicule electrice. Mai mult de atat, am dezvoltat un sistem care le poate permite persoanelor fizice sa isi inchirieze propria masina. Incercam sa fim multifunctionali si de asemeni, ne dorim ca pe acest site sa fie la dispozitia dumneavoastra toate pachetele de rent. Tot la noi veti gasi si inchirieri fara card de credit si fara garantie. Iar daca tot a venit vorba de fara garantie,...

Sistemele de rent a car fara garantie si cu depozit partial pentru Volkswagen Passat ( tarife si functionalitate ) - pentru anul 2022

Pentru autovehiculul Volkswagen Passat, garantia auto este in valoare de 550 de euro. In sistemul de inchirieri fara garantie, tot acest depozit de 550 de euro va fi sters. Va intra in schimb asigurarea zilnica totala. Ea este o suma destul de mica, ce se plateste pe ziua de inchiriere. Diferenta dintre asigurarea zilnica si depozitul auto este ca prima dintre cele doua se plateste, nu se retine. In schimb, garantia auto se retine la inceputul perioadei de inchirere si se va debloca doar daca masina este returnata in aceleasi conditii. Serviciul de rent a car fara garantie pentru Volkswagen Passsat este disponibil in Bucuresti si Otopeni. Pe viitor va fi introdus si in restul tarii.

Referitor la pachetul de inchirieri auto cu garantie partiala, depozitul va avea valoarea de 250 de euro. In schimbul restului de garantie, va intra in sistemul de calcul asigurarea zilnica partiala. La fel ca si depozitul partial, asigurarea zilnica partiala este mai putin de jumatate din valoarea asigurarii totale.

Pachetele de tarife pentru asigurarea totala si serviciul de inchirieri fara garantie la Volkswagen Passat

Tineti minte: Garantia auto pentru autovehiculul Volkswagen Passat este de 550 de euro. In acest serviciu, garantia auto va fi redusa la zero. Astfel, nu se va mai retine niciun fel de depozit si va intra in schimb conceptul de asigurare totala. Va lasam sa vedeti mai departe tarifele pentru asigurarea zilnica totala:

  • 1-3 zile - tariful pentru sistemul fara garantie aplicat asupra autovehiculului Volkswagen Passat este de 36 de euro pe zi
  • 4-7 zile - pretul pentru asigurarea totala in orasele Bucuresti si Otopeni va fi in acest context de 35 de euro pe zi
  • 8-15 zile - serviciul de inchirieri auto fara garantie la masina Volkswagen Passat este de 33 de euro pe zi
  • 15-30 de zile - modulul de rent a car fara garantie este de 31 de euro pe zi
  • Peste 30 de zile - tariful pentru asigurarea zilnica totala la autovehiculul Volkswagen Passat pentru Otopeni si Bucuresti este de 30 euro pe zi

Preturile pentru asigurarea zilnica partiala la inchirierea autovehiculului Volkswagen Passat in Bucuresti si Otopeni

In cazul serviciului de rent a car cu garantie partiala, trebuie sa stiti inca o data ca aceasta are valoarea de 250 de euro. Asigurarile zilnice partiale vor avea urmatoarele tarife:

  • 1-3 zile - pachetul de rent a car cu garantie partiala pentru Volkswagen Passat va fi in valoare de 16 euro pe zi
  • 4-7 zile - sistemul de inchirieri masini cu garantie partiala este in valoare de 15 euro pe zi
  • 8-15 zile - asigurarea partiala pentru autovehiculul Volkswagen Passat din Bucuresti si Otopeni este de 13 euro pe zi
  • 15-30 de zile - tariful pentru acest numar de zile la serviciul cu depozit partial este de 12 euro pe zi
  • Peste 30 de zile - pretul pentru serviciul de rent a car fara garantie la Volkswagen Passat este de 11 euro pe zi

Acesta a fost serviciul nostru de inchirieri masini fara garantie si cu garantie partiala. Tarifele sunt valabile pentru autovehiculul Volkswagen Passat si sunt aplicate pentru Bucuresti si Otopeni. Va mulumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 20, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *