limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchiriere masina Audi A6 ( auto fara garantie | 2022 ) Bucuresti

Home  >  Informatii Auto  >  Inchiriere masina Audi A6 ( auto fara garantie | 2022 ) Bucuresti

Masina Audi A6 este o limuzina, ce vine in fata clientului cu o tenologie de ultima generatie. Autovehiculul este digitalizat complet, iar aceasta calitate aduce foarte mult confort. Motoarele vehiculelor Audi A6 aflate in flotele noastre de rent a car sunt de 2000 de centimetri cubi si au o putere de 163 de cai. Toate comenzile masinii sunt la indemana soferului, ceea ce permite clientului sa se bucure tot mai mult de masina inchiriata. Audi A6 atinge o viteza de 224 de kilometri, iar sistemul audio transpune calatorul intr-o alta dimensiune. Pentru ca vorbim despre Audi A6, dorim sa mentionam faptul ca a fost actualizata lista de tarife pentru pachetul de rent a car din Bucuresti si Otopeni. De asemeni, pentru anul 2022, am pus la dispozitie pachetul de inchirieri masini fara garantie, aplicat pentru acest autoturism.

Masina Audi A6 in sistemul normal de rent a car are la baza o garantie de 800 de euro. De aceasta data, va prezentam serviciul care anuleaza depozitul auto pentru automobilul respectiv. In pachetul clasic de rent a car ( cu garantie ) prezentat in link-ul anterior, veti afla lista de preturi pentru fiecare luna din anul 2022.

Acum agentia noastra de rent a car Bucuresti va prezinta in acest articol, modulele de inchirieri masini fara depozit pentru vehiculul Audi A6:

 • pachetul de inchirieri auto fara garantie. Aici depozitul de 1800 de euro este eliminat in totalitate.
 • sistemul de inchiriere cu garantie partiala. Pentru acest pachet, depozitul va fi redusa\ la 810 euro.

In aceasta publicatie vom intelege cum se aplica cele doua servicii de rent a car in localitatile Otopeni si Bucuresti. Cele doua module vor face referire de aceasta data la Audi A6.

Pachetele de inchirieri masini la Audi A6 ( fara garantie si cu depozit partial in Bucuresti si Otopeni ) | 2022

audi a6 cu sistemul de inchirieri masini fara garantie in otopeni si bucuresti

Pachetele de inchiriere auto fara garantie si cu depozit partial se aplica pentru moment in orasele Otopeni si Bucuresti. Pentru ambele tipuri de servicii va intra in calcul o asigurare zilnica, ce va inlocui garantia auto. Dupa cum am mentionat si mai sus, in sistemul clasic de rent, autovehiculul Audi A6 are un depozit de 1800 de euro. Ceea ce se realizeaza prin alegerea unuia dintre cele doua module, este anularea totala sau partiala a garantiei auto. In locul sumei de 1800 de euro, se vor aplica cele doua tipuri de asigurari:

 • Asigurarea zilnica totala, care anuleaza depozitul de 1800 de euro pentru masina Audi A6.
 • Asigurarea zilnica partiala, care reduce garantia auto la 810 euro.

Ambele variante de asigurari se platesc pe fiecare zi de inchiriere. In partea de jos a articolului, avem enumerate lista de preturi pentru fiecare RCA in parte. Cele doua pachete vor fi disponibile doar pentru localitatile Otopeni si Bucuresti. Dar, fara sa mai pierdem timpul sa explicam cum se aplica fiecare pachet de inchiriere din cadrul autoturismului respectiv.

Explicarea sistemului de inchirieri fara garantie la Audi A6

In modul de inchirieri masini fara garantie, suma de 1800 de euro va fi inlocuita de asigurarea totala. Aceasta se va plati pe langa pretul de rent. Fata de depozit care se returneaza la sfarsitul inchirierii, asigurarea zilnica se va plati catre compania de inchirieri auto. Astfel, fondul de incredere in valoare de 1800 de euro pentru masina Audi A6, va fi redus la zero.

Modulul de rent fara garantie are la baza mai multe elemente utile pentru utilizatorul de inchirieri masini. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre serviciul de inchirieri masini fara garantie, puteti intra aici.

Pana a trece la explicarea serviciului de inchiriere cu garantie partiala, vom face o mica o paranteza. Stim ca in sectorul de inchirieri sunt foarte multi clienti, care nu detin un card de credit. Din pacate, exista un trend in randul agentiilor de rent pentru a elimina plata cu cardul de credit. Rent-4U este una dintre putinele companii de inchirieri auto fara card de credit din Romania. Va multumim! Acum sa revenim la subiect.

Explicarea modului de inchirieri auto cu depozit partial la masina Audi A6

In serviciul de inchirieri cu garantie paritala, asigurarea zilnica va fi redusa la mai putin de jumatate. De asemeni, depozitul partial va fi cu mult mai putin de 1800 de euro. La fel ca si asigurarea totala, cea partiala se va plati pe ziua de inchiriere. Ea nu se va returna catre clientul de rent a car. Aceasta se deblocheaza la sfarsitul perioadei de inchiriere, daca autovehiculul Audi A6 este returnat in aceleasi conditii in care a fost primit. Pentru Audi A6, depozitul partial va fi in valoare de 810 euro. In randurile de de mai jos, va afisam preturile pentru ambele tipuri de asigurari auto.

Asigurarea partiala in serviciul de inchirieri masini la Audi A6 ( cum functioneaza aceasta )

Ceea ce trebuie sa cunoasteti despre acest element de rent, este ca nu acopera toate problemele ce pot aparea la inchirerea unei masini. Asigurarea partiala din serviciul de inchirieri pentru Audi A6, va protejeaza daca rezervorul masinii nu este returnat intreg. De asemeni, o alta situatie in care sunteti asigurat de acest tip de RCA, este atunci cand vehiculul nu va fi returnat intr-o stare cat mai curata. Pentru alte situatii neplacute ce pot aparea pe perioada inchirierii autoturismului Audi A6, se va retine din depozitul partial.

Acum ca am inteles cum se aplica cele doua tipuri de servicii, sa vedem care sunt tarifele pentru asigurarile auto. Preturile intra in practica doar pentru modulele de inchirieri masini fara garantie si sunt actualizate pentru anul 2022. Acestea fac referire la autoturismul Audi A6, iar cele doua servicii vor fi disponibile doar pentru localitatile Otopeni si Bucuresti.

Preturile asigurarilor - Inchirieri masini fara garantie Audi A6 in Otopeni si Bucuresti ( 2022 )

Tarife asigurari totale - serviciul inchirieri auto fara depozit Audi A6 ( actualizat 2022 )

 • 1-3 zile: pretul la autovehiculul Audi A6 in pachetul de inchirieri auto fara garantie - 60 de euro pe zi
 • 4-7 zile: pretul la autovehiculul Audi A6 in pachetul de inchirieri auto fara garantie - 58 de euro pe zi
 • 8-15 zile: pretul la autovehiculul Audi A6 in pachetul de inchirieri auto fara garantie - 56 de euro pe zi
 • 15-30 zile: pretul la autovehiculul Audi A6 in pachetul de inchirieri auto fara garantie - 54 de euro pe zi
 • Peste 30 de zile: pretul la autovehiculul Audi A6 in pachetul de inchirieri auto fara garantie - de 52 de euro pe zi

Preturi asigurari partiale - Inchirieri auto cu depozit partial de 810 euro la Audi A6 in Otopeni si Bucuresti ( 2022 )

 • 1-3 zile: pachetul de inchirieri masini cu depozit partial in Bucuresti Otopeni la Audi A6 - 25 de euro pe zi
 • 4-7 zile: pachetul de inchirieri masini cu depozit partial in Bucuresti Otopeni la Audi A6 - 24 de euro pe zi
 • 8-15 zile: pachetul de inchirieri masini cu depozit partial in Bucuresti Otopeni la Audi A6 - de 23 de euro pe zi
 • 15-30 zile: pachetul de inchirieri masini cu depozit partial in Bucuresti Otopeni la Audi A6 - de 21 euro pe zi
 • Peste 30 de zile: pachetul de inchirieri masini cu depozit partial in Bucuresti Otopeni la Audi A6 - de 20 euro pe zi

De tinut minte: Asiguarile pentru masina Audi A6, vor fi incasate pe langa preturile de rent a car. Acesta au fost pachetele noastre de inchirieri masini fara garantie aplicate pentru autoturismul Audi A6. Va multumim ca ati ajuns cun pana in acest punct si va dorim ca de fiecare data: Drum intins!


Posted in Informatii Auto | Posted on noiembrie 29, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *