limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. Nalbei, nr. 37
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchirieri masini fara garantie la Audi A6 in Otopeni si Bucuresti ( 2022 )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Inchirieri masini fara garantie la Audi A6 in Otopeni si Bucuresti ( 2022 )

Autovehiculul Audi A6 impresioneaza prin finisaje alese cu grija si se adreseaza persoanelor cu personalitate. Masina este digitalizata complet si vine la pachet cu foarte multe instrumente, ce asigura un confort cat mai sporit. Toate comenzile se afla la indemana soferului, iar sistemul audio va transpune calatorul intr-o alta lume. Pentru anul 2022 am actualizat lista de tarife la pachetele de inchirieri masini fara garantie. Momentan, automobilul Audi A6 poste fi inchiriat in modulul fara garantie doar in orasele Otopeni si Bucuresti. Astfel, pentru aceasta masina aveti doua module de rent a car. Prima dintre ele anuleaza depozitul, iar cealalta reduce suma imensa a garantiei auto la doar 800 de euro.

Dar, sa trecem la ceea ce ne intereseaza pe noi in acest articol. Masina Audi A6 va putea fi inchiriata si in sistemul normal de rent a car. Pe link-ul din propozitia anterioara, veti putea vizualiza preturile pe fiecare luna in parte. Analizand toata lista de tarife, veti putea stii ce luna se incadreaza dupa bugetul prestabilit.

Compania noastra de rent a car din Bucuresti, aduce referitor la acest autovehicul doua servicii de inchiriere:

 • modulul de rent a car fara garantie, unde depozitul auto este eliminat in totalitate
 • pachetul de inchirieri masini cu garantie partiala pentru automobilul Audi A6, unde depozitul este redus la 800 de euro

In randurile urmatoare, vom vedea cum se comporta cele doua module de inchiriere pentru masina Audi A6.

Modulele de rent a car fara garantie pentru Audi A6 din anul 2022 in localitatile Bucuresti si Otopeni

audi a6 cu sistemul de inchirieri masini fara garantie in otopeni si bucuresti

Masina Audi A6 poate fi inchiriata prin modulele de rent a car fara garantie doar in localitatile Bucuresti si Otopeni. Pe viitor, aceste concepte vor fi puse in aplicare si pentru restul localitatilor din Romania. Referitor la cele doua pachete de inchiriere aplicate asupra autovehiculului Audi A6, va intra in ecuatie un sistem de asigurari zilnice. Cele doua tipuri de RCA-uri zilnice, se vor aplica diferit in functie de fiecare model de rent. Cele doua asigurari sunt:

 • Pentru serviciul de rent a car fara garantie, va intra in vigoare asigurarea zilnica totala
 • In cazul modulului de inchirieri cu depozit partial, va fi folosit conceptul de asigurare zilnica partiala

Repetam: Aceste doua pachete de asigurari vor fi aplicate pentru localitatile Bucuresti si Otopeni. In serviciul fara garantie, depozitul auto este redus la zero. Aici, nu va mai exista nici un fel de gaj. De asemeni, in pachetul cu garantie partiala, depozitul auto va fi redus la 800 de euro. Restul acesteia se va compensa cu asigurarea zilnica partiala.

Compania Rent-4U, este agentia de inchirieri masini care va aduce tot timpul elemente noi in fata clientului. La firma noastra veti gasi toate pachetele de rent a car existente in acest domeniu. Cu toate acestea, referitor la autovehiculul Audi A6, veti putea accesa urmatoarele module de inchirieri:

 • inchirierea masinii Audi A6 in regimul normal de rent a car ( cu garantie )
 • serviciul de rent fara garantie
 • pachetul de inchirieri cu garantie partiala
 • inchirieri auto fara card de credit ( masina Audi A6, va putea fi inchiriata de dumneavoastra platind serviciile cu numerar )

Serviciile de rent a car fara garantie pentru Audi A6 ( explicatie si preturile asigurarilor zilnice )

Am mentionat in randurile de mai sus care sunt cele doua module fara garantie, ce se vor aplica asupra masinii Audi A6. In pachetul normal de rent, garantia pentru acest autovehicul ajunge la 1800 de euro. Astfel, in serviciul fara garantie, acest depozit de 1800 de euro va fi redus la zero. Vom introduce in schimbul acestei garantii, asigurarea zilnica totala. Comparativ cu nivelul depozitului auto pentru Audi A6, asigurarea totala este o suma destul de mica. Ea se plateste pe ziua de inchiriere. Singura diferenta intre cele doua este: Garantia auto se returneaza la sfarsitul inchirierii, iar asigurarea totala va ramane ca taxa catre firma de rent a car.

In cazul pachetului de rent cu garantie partiala, depozitul auto va fi redus la 800 de euro. Astfel, va intra in ecuatie asigurarea zilnica partiala. Aceasta va fi mai putin de jumatate din asigurarea totala. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre serviciul de inchirieri masini fara garantie, puteti intra aici. Acum, va vom prezenta tarifele pentru modulele de rent fara garantie aplicate asupra autovehiculului Audi A6.

Tarifele serviciilor de inchirieri fara garantie pentru autovehiculul Audi A6

Pachetul de rent a car fara garantie pentru masina Audi A6 in Bucuresti si Otopeni ( pentru anul 2022 )

Dupa cum am spus si in randurile de mai sus, serviciul de inchirieri masini fara garantie pentru Audi A6 anuleaza depozitul de 1800 de euro. Astfel, garantia va fi redusa la zero. De tinut minte: Pachetul de inchirieri auto se aplica doar pentru orasele Bucuresti si Otopeni. In schimbul depozitului de 1800 de euro, va intra in ecuatie asigurarea zilnica totala. Va aratam in randurile de mai jos, care sunt valorile pentru aceste asigurari:

 • 1-3 zile: Pretul pentru serviciul de rent a car fara garantie la autovehiculul Audi A6 va fi de 60 de euro pe zi
 • 4-7 zile: Pachetul de inchirieri masini fara garantie in localitatile Bucuresti si Otopeni este de 58 de euro pe zi
 • 8-15 zile: Asigurarea zilnica totala pentru Audi A6 este pentru acest numar de zile la 56 de euro pe zi
 • 15-30 zile: Inchirierea autovehiculului Audi A6 fara garantie este de aceasta data la 54 de euro pe zi
 • Peste 30 de zile: Asigurarea zilnica totala pentru orasele Otopeni si Bucuresti va avea valoarea de 52 de euro pe zi

Modulul de inchirieri masini cu garantie partiala pentru anul 2022 la autovehiculul Audi A6

Serviciul de inchirieri cu garantie partiala aplicat asupra autovehiculului Audi A6, aduce depozitul auto la 800 de euro. In schimbul restului de garantie, va intra in vigoare asigurarea zilnica partiala. Aceste RCA-uri zilnice sunt mai putin de jumatate din valoarea asigurarilor totale. Va invitam sa vedeti mai departe tarifele pentru asigurarile zilnice partiale.

 • 1-3 zile: Serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala va avea pentru acest numar de zile valoarea de 25 de euro pe zi
 • 4-7 zile: Inchirierea autovehiculului Audi A6 cu depozit partial va fi de 24 de euro pe zi
 • 8-15 zile: Tariful asigurarii zilnice partiale pentru autovehiculul Audi A6 este de 23 de euro pe zi
 • 15-30 zile: Serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala pentru Audi A6 va fi de 21 euro pe zi
 • Peste 30 de zile: Acest pachet de rent a car valabil in orasele Bucuresti si Otopeni este in valoare de 20 euro pe zi

V-am prezentat de aceasta data serviciul de inchirieri masini fara garantie aplicat pentru autovehiculul Audi A6. Cele doua pachete ( fara garantie si cu depozit partial ) sunt valabile pentru localitatile Otopeni si Bucuresti. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana in acest punct si va dorim ca de fiecare data: Drum intins!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Posted on mai 22, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *