limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Mazda 6 cu inchirieri masini fara garantie in Bucuresti si Otopeni ( 2022 )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Mazda 6 cu inchirieri masini fara garantie in Bucuresti si Otopeni ( 2022 )

Autovehiculul Mazda 6 a fost introdus in serviciul de inchirieri masini fara garantie de anul trecut. De data aceasta am actualizat tarifele asigurarilor auto. Ele sunt aduse la zi si sunt reprezentative pentru anul 2022. Masina Mazda 6 este destul de bine echipat si vine la dispozitie cu o camera pentru marsarier. Deasemeni, este un autovehicul cu un design destul de futurist, ce atrage privirile pe soselele din Bucuresti si Otopeni. Serviciul de rent a car fara garantie, adus in fata dumneavoastra anuleaza depozitul in totalitate. Ea este inlocuita de asigurarea zilnica. Deasemeni, in cazul in care acest rca zilnic este prea mare, compania noastra de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni a mai realizat un serviciu numit garantie partiala. Despre acest sistem de inchiriere, veti afla citind randurile de mai jos. Atentie!!!: Tarifele din acest articol sunt pentru anul 2022 si se aplica doar pentru Otopeni si Bucuresti.

Pachetele de inchirieri masini fara garantie, pentru automobilul Mazda 6 in localitatile Bucuresti si Otopeni sunt urmatoarele:

 • garantia auto va fi redusa la zero
 • garantia auto va fi retinuta pe jumatate

Sistemul de rent a car normal, vis a vis de autovehiculul Mazda 6 vine cu o garantie auto de 800 de euro. In aceasta situatie cei 800 de euro sunt retinuti la inceputul perioadei de inchiriere. In cazul in care autovehiculul Mazda 6 se va intoarce cu avarii, se va retine din aceasta suma garantata. Pe pagina de rent a car Otopeni si Bucuresti la autovehiculul Mazda 6, veti putea vedea tarifele de inchirieri masini pentru fiecare luna in parte. Atentie!!!: Toate aceste tarife de inchirieri masini vor diferi de la o luna alta. Citind informatiile din link-ul de mai sus, veti stii cat veti avea de platit pentru inchirierea masinii Mazda 6, in regimul normal de rent a car.

Modulul de inchirieri masini fara garantie la Mazda 6 pentru Otopeni si Bucuresti ( oferta 2022 )

serviciu de inchirieri masini in orasele bucuresti si otopeni pentru mazda 6

In acest articol veti vedea serviciul in care garantia auto va fi redusa la zero. In schimbul ei vor intra doua variante de asigurari: asigurarea totala zilnica ( garantia va fi redusa la zero ) si asigurarea auto partiala ( garantia va fi retinuta partial ).

Toate preturile pe care le veti vedea pe aceasta pagina vor fi disponibile pana la finalul anului 2022. De asemeni, toate pachetele fara garantie sunt disponibile pentru localitatile Bucuresti si Otopeni. Cum am spus si in randurile anterioare, in orasele Otopeni si Bucuresti modulele de inchirieri masini sunt doua la numar. Pentru Mazda 6, este cel in care garantia auto va fi eliminata si cel in care garantia auto este de 390 de euro ( garantie partiala ). Pentru prima dintre ele va intra in vigoare asigurarea zilnica totala, iar pentru a doua va fi folosita asigurarea zilnica partiala.

Noi suntem firma de inchirieri masini cu cel mai complet pachet de rent a car. Pe site-ul nostru, Rent-4U, veti gasi orice element ce are la baza conceptul de inchirieri masini. In randurile de mai jos, veti vedea cum functioneaza cele doua sisteme de rent fara garantie auto. De asemeni, veti mai afla si ce alte servicii de inchirieri masini vor fi aplicate pentru autovehiculul Mazda 6.

In acest articol nu vom oferi foarte multe detalii despre cum functioneaza sistemul de inchirieri masini fara garantie. Sunt foarte multe elemente, care trebuie explicate in mod separat. De aceea va vom oferi un link, unde puteti afla mai multe detalii despre modulul de inchirieri auto fara garantie. Tot ceea ce vrem sa va spunem mai departe este simplu: fara garantie auto si cu garantie partiala. Urmariti mai departe articolul, pentru a vedea listele de preturi.

Care sunt mai exact pachetele de inchirieri masini fara garantie la Mazda 6 ( pachet pentru localitatile Otopeni si Bucuresti - 2022 )?

Vom aduce tot timpul elemente noi pe piata de inchirieri masini din Romania. Pentru autovehiculul Mazda 6 oferim in prezent urmatoarele tipuri de pachete:

Deocamdata, toate aceste tipuri de servicii vor fi aplicate in localitatile Otopeni si Bucuresti.

Pachetele de rent a car fara garantie pentru autovehiculul Mazda 6 ( actualizat pentru anul 2022 )

Modulul de inchirieri masini fara garantie pentru autovehiculul Mazda 6 ( 2022 - Otopeni Bucuresti )

Cum am explicat si in randurile de mai sus, in pachetul normal de rent a car, garantia auto va fi de 800 de euro. In modulul de inchirieri masini fara garantie, cei 800 de euro nu vor mai exista. Astfel, in sistemul de rent a car fara garantie, nu va mai fi blocata nici o suma ca girant. Pentru acest tip de serviciu va intra in functiune asigurarea zilnica totala. Preturile asigurarii zilnice la autovehiculul Mazda 6 sunt asemanatoare cu cele ale autovehiculului Opel Insignia. Haideti sa aflam impreuna care sunt tarifele pentru acest sistem de inchiriere:

 • 1-3 zile: Pe langa pretul normal de inchirieri masini, veti mai avea de achitat asigurarea zilnica de 21 euro pe zi
 • 4-7 zile: In cazul autovehiculului Mazda 6, la sistemul de inchirieri fara garantie se va mai achita in plus 19 euro pe zi
 • 8-15 zile: Pentru acest numar de zile, pe langa tariful normal de rent a car aplicat in localitatile Otopeni si Bucuresti, veti mai achita o taxa de 18 euro pe zi
 • 15-30 zile: La masina Mazda 6, pretul asigurarii zilnice va fi de 16 euro pe zi
 • Peste 30 de zile: Pe langa pretul normal de inchirieri auto, asigurarea zilnica va fi de 14 euro pe zi

Tineti minte!!!: Toate aceste preturi de mai sus se vor adauga la tariful normal de inchiriere aplicat asupra Mazda 6. Garantia auto pentru acest serviciu va fi redusa la zero.

Modulul de inchirieri masini cu garantie partiala la automobilul Mazda 6 pentru 2022 in Bucuresti si Otopeni

Referitor la acest sistem de inchirieri masini, garantia auto partiala pentru Mazda 6 va fi de 380 de euro. In cazul acestui pachet de rent a car va intra in vigoare asigurarea zilnica partiala. Aceasta va incepe de la 11 euro pe zi. De asemeni, cei 380 de euro, reprezentand garantia auto partiala, vor fi returnati la sfarsitul perioadei de inchiriere. Acestia vor fi restituiti doar daca masina nu are daune.

Sa vedem impreuna care sunt tarifele pentru sistemul de inchirieri masini, in care se inchiriaza pe baza garantiei auto partiale:

 • 1-3 zile: Pe lang tariful de inchirieri masini la auotvehiculul Mazda, asigurarea zilnica partiala va fi de 9 euro pe zi
 • 4-7 zile: Aici asigurarea zilnica partiala va fi de 8 euro pe zi ( in sitemul de rent a car cu garantie auto partiala )
 • 8-15 zile: Pe langa pretul normal de rent a car, se vor achita in plus inca 7 euro pe zi
 • 15-30 zile: Pentru acest numar de zile, asigurarea zilnica va fi de 6 euro pe ziua de inchiriere
 • Peste 30 de zile: In cadrul serviciului de inchirieri masini cu garantie auto partiala, veti mai avea de achitat inca 6 euro pe ziua de rent

Ati aflat in acest articol serviciile de inchirieri masini aplicate asupra autovehiculului Mazda 6. De asemeni, ati aflat cum se comporta serviciile de rent a car fara garantie la acest autovehicul. Va multumim ca sunteti alaturi de noi!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 11, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *