limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Nissan Qashqai inchirieri masini fara garantie Otopeni Bucuresti ( 2022 )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Nissan Qashqai inchirieri masini fara garantie Otopeni Bucuresti ( 2022 )

Pachetul nostru de rent a car, include de aceasta data serviciul de inchirieri masini fara garantie. Acum, aveti doua sisteme de inchirieri pentru autovehiculul Nissan Qashqai. Este modulul de inchirieri masini fara garantie, unde depozitul de 900 de euro este anulat in totalitate. Deasemeni, mai aveti si serviciul de rent a car cu garantie partiala. Referitor la ultimul exemplu, depozitul va fi redus la mai putin de 50% din valoare lui initala. In randurile de mai jos, veti vedea lista de tarife pentru asigurarile auto. Acestea vor fi aplicate numai pentru masina Nissan Qashqai. Preturile sunt actualizate pentru anul 2022 si aplica pentru inceput doar in localitatile Otopeni si Bucuresti.

Noi am realizat un alt articol ce continele toate tarifele pentru serviciul de rent a car la Nissan Qashqai in Bucuresti si Otopeni. Pe link-ul respectiv veti gasi toate planurile tarifare pentru inchirierea masinii Nissan Qashqai. Preturile sunt listate pentru intregul an 2022 si difera de la o luna la alta. De asemeni, tarifele sunt afisate in regimul normal de inchiriere ( cel cu garantie ). Preturile din randurile ce vor urma, cat si cele din link-ul de mai sus sunt disponibile doar pentru orasele Bucuresti si Otopeni.

Dar, revenind la subiect... Va lasam sa vedeti in randurile ce urmeaza sistemul de inchirieri masini fara garantie la autovehiculul Nissan Qashqai.

Serviciul de rent la masina Nissan Qashqai pentru orasele Otopeni si Bucuresti ( fara garantie - 2022 )

pachet de inchirieri masini nissan qashqai fara garantie auto

La compania noastra de inchirieri masini, referitor la autovehiculul Nissan Qashqai, avem doua module de rent a car fara garantie:

 • Pachetul de inchirieri auto fara garantie Nissan Qashqai, unde este eliminata complet garantia
 • Sistemul de inchirieri masini cu garantie partiala

Toate modulele de inchirieri de mai sus sunt aplicate in flotele de rent a car din Bucuresti si Otopeni.

Pachetele de inchirieri masini fara garantie aplicate pentru Nissan Qashqai ( functionalitate si preturi )

Pentru inchirierea masinii in localitatile Bucuresti si Otopeni a autovehiculului Nissan Qashqai, se va bloca o garantie de 900 de euro. Aceasta va fi returnata clientului, doar in momentul in care masina va fi predata catre companie. Aceasta va trebui adusa fara nici o avarie. Altfel, se va retine din cei 900 de euro ( garantie pentru autovehiculul Nissan Qashqai ) suma necesara pentru acoperirea daunei.

Cele doua servicii de inchirieri auto fara garantie au fost infiintate de compania noastra, pentru a usura viata clientului. Daca in prima situatie garantia de 900 de euro este eliminata in totalitate, in a doua situatie aceasta este retinuta partial. In primul caz va intra in vigoare asigurarea zilnica totala, iar in al doi-lea va fi folosit Rca-ul de rent partial.

Ca sa intelegeti mai bine, Rca-ul de rent partial sau asigurarea partiala se va comporta in felul urmator: Garantia partiala este aleasa. In cazul nostru de fata, pentru inchiriere masinii Nissan Qashqai, aceasta va avea valoarea de 400 de euro. Aceasta se blocheaza la inceputul perioadei de inchiriere si va fi deblocata, atunci cand este returnata masina. Deoarece se renunta la jumatate din garantie, va intra in functiune asigurarea partiala. Pentru inchirierea masinii Nissan Qashqai, aceasta va avea jumatate din valoarea asigurarii totale. Pentru a afla mai multe depre sistemul de inchirieri masini fara garantie...

In prezent, pachetele de servicii pentru masina Nissan Qashqai sunt:

Sa vedem in acest moment tarifele pentru serviciile de inchirieri fara garantie la masina Nissan Qashqai.

Pachetul de inchirieri auto fara garantie la masina Nissan Qashqai ( in Otopeni si Bucuresti )

Cum am spus si mai sus, garantia auto este de 900 de euro. In acest pachet de inchirieri masini, aceasta va fi eliminata in totalitate. Va intra in schimb asigurarea zilnica totala. In randurile imediat urmatoare veti vedea tarifele asigurarii zilnice pentru masina Nissan Qashqai.

 • 1-3 zile - aici, asigurarea zilnica totala va fi de 27 de euro pe ziua de inchiriere
 • 4-7 zile - pentru acest pachet de inchirieri masini fara garantie, tariful va fi de 26 de euro pe zi
 • 8-15 zile - in cadul acestui numar de zile, pentru sistemul de rent a car fara garantie in Otopeni si Bucuresti, veti avea taxa de 24 de euro pe zi
 • 15-30 de zile - tariful asigurarii zilnice totale la autovehiculul Nissan Qashqai va fi de 22 de euro pe zi
 • Peste 30 de zile - pentru acest numar de zile pachetul de inchirieri masini fara garantie, pentru Nissan Qashqai coboara la 21 euro pe zi

Preturile pentru anul 2022 la inchirierea masinii Nissan Qashqai in pachetul de rent a car cu garantie partiala

Am explicat in randurile anterioare cum functioneaza serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala la autovehiculul Nissan Qashqai. Repetam: Pentru inchirierea masinii Nissan Qashqai prin sistemul de rent cu garantie partiala, vi se va bloca 400 de euro. Ea este mai exact, garantia partiala. In randurile urmatoare veti afla tarifele pentru asigurarea zilnica partiala.

 • 1-3 zile - pentru acest numar de zile, asigurarea zilnica partiala are valoarea de 12 euro pe zi
 • 4-7 zile - in localitatile Otopeni si Bucuresti, unde se aplica acest sistem de rent taxa va fi de 11 euro pe zi
 • 8-15 zile - tariful asigurarii zilnice partiale, atribuite masinii Nissan Qasqai va fi de 10 euro
 • 15-30 de zile - pentru acest numar de zile asigurarea zilnica partiala la masina Nissan Qashqai va fi de 9 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala este valabil in Otopeni si Bucuresti, momentan. Tariful pentru acest numar de zile este de 8 euro pe zi.

V-am prezentat in acest articol pachetele de inchirieri masini pentru Nissan Qashqai fara garantie si cu garantie partiala. Tarifele sunt aplicate in localitatile Otopeni si Bucuresti si sunt valabile pentru anul 2022. Va multumim ca sunteti tot timpul alaturi de compania noastra si va dorim drum intins!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 11, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *