limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Rent a car electric | Inchirieri auto electrice in Bucuresti si Otopeni ( cea mai noua oferta pentru anul 2023 )👇 si cateva informatii printre randuri 😉

Masina electrica de inchiriat Dacia Spring
Serviciul de rent a car electric pentru vehiculul Volkswagen E-Golf

In urma cu 10 ani, masinile electrice au devenit tot mai cunoscute. O data ce acestea au aparut la vanzare, firmele de rent a car au dorit sa verifice sutenabilitatea lor in domeniul de inchirieri auto.

+40 741 271 233

Testarea autovehiculelor electrice in zona de inchirieri masini a inceput in urma cu opt ani. Ea continua si in prezent, in randul firmelor mari de rent a car.

a

Vedeti oferta de inchirieri auto electrice pentru Kona si EV6 si... evolutia masinilor electrice pe piata de rent a car ★★★★★

In urma cu 8 ani, a fost realizat un studiu in care au fost inchiriate doar masini electrice pe o perioada de doua luni. Clientilor le era teama ca pot ramane fara baterie, inainte de a ajunge la statia de incarcare. Ei au dorit sa inlocuiasca masinile electrice inchiriate, cu autovehicule conventionale. De atunci si pana acum, tehnologia aplicata asupra vehiculelor electrice a evoluat enorm...🤫 ( Va prezentam in acest timp oferta de inchirieri auto electrice pentru Hyundai Kona si Kia EV6 )

Rent a car si masina electrica de inchiriat Hyundai Kona
Pachet de rent a car electric in Otopeni si Bucuresti la Kia Ev6

In momentul de fata sunt trei tipuri de companii de inchirieri auto electrice in afara tarii noastre:

+40 741 271 233

Piata de rent a car autohtona este in schimb foarte diversicata, iar oferta se regleaza imediat dupa pretentiile cererii. De aceea, in flota companiilor mari de rent a car veti gasi din 10 vehicule, 4 masini electrice. Raportul este mai ridicat in afara Romaniei, care a devenit de 5 la 10.

Oferta de rent a car electric pentru masini puternice si...🤝 Cum arata viitorul pietei de inchirieri auto electrice in urmatorii ani?✍

Totul este intr-o directie ascendenta pentru autovehiculele electrice. Conform analizei realizate de agentia de rent a car Bucuresti, se anticipeaza ca in anul 2024, aceasta piata sa detina o valoare de peste 11 miliarde de dolari. In momentul de fata, valoarea nisei este destul de mica, comparativ cu suma preconizata. In prezent, sectorul ce ofera masini electrice de inchiriat, beneficiaza de un total de 6,3 miliarde de dolari.

Masina electrica de inchiriat Tesla Modelul 3
Pachetul de rent a car electric din Otopeni si Bucuresti pentru Ford Mustang Mach E

+40 741 271 233

Se preconizeaza o crestere dublata in fiecare an, iar procentul inchirierilor de masini electrice va ajunge la 14% din valoare totala a pietei in urmatorul an.

Care este pulsul Romaniei, referitor la sectorul de inchirieri auto electrice?🤔

Sa incepem in primul rand cu ce se intampla mai exact pe piata de rent a car Bucuresti, referitor la inchirierea masinilor electrice. In varianta de inchirieri auto pe termen scurt, acestea pot fi inchiriate cu ora si nu pot depasi granitele anumitor zone din orasul Bucuresti. Pe zi, ele au un tarif de inchiriere de 250 de Ron, cu un numar limitat de kilometri.

Serviciul de inchirieri auto electrice Bucuresti

Cum arata pachetul clasic de rent a car electric🤫?

Clientul care inchiriaza o masina, doreste sa se bucure de vehiculul inchiriat pentru toata ziua. El nu trebuie sa stie ca va fi taxat suplimentar, daca va conduce mai mult in ziua respectiva. De asemeni, la nici o companie de rent a car nu exista numar limitat de kilometri. Aceasta forma de inchirieri in care utilizatorul poate beneficia de masina electrica pentru orice distanta dorita este serviciul clasic de rent a car electric.

In sistemul clasic de inchirieri, clientul poate circula oriunde si oricum. El nu va fi restrictionat de o anumita zona. Acest concept de inchirieri auto este foarte strans legat de turism si de calatoriile pentru afaceri. Ambele sectoare sustin mediul inconjurator, iar masinile electrice de inchiriat au rolul de a ajuta in aceasta directie. Astfel, indiferent de zona in care vei calatori, va trebui sa ai automobilul electric inchiriat la dispozitia ta!

+40 741 271 233

Credem ca in urmatorii ani, companiile de rent a car vor aduce tot mai multe masini electrice in flota lor. Exista posibilitatea ca in viitor, agentiile de inchirieri auto din Romania sa adopte o pozitie mai activa, referitor la zona de masini electrice. De aceea, tindem sa spunem ca in anul 2024, 5 din 10 masini inchiriate, vor fi autovehicule electrice.

Un mic inside din business-ul de inchirieri auto🤫 si partea de electrificare

Piata de rent a car din Romania este evaluata in prezent la 89 de milioane de euro. Se preconizeaza ca in anul 2024, aceasta va ajunge la 99 de milioane de euro. Cresterea numarului de masini electrice de inchiriat nu va fi la fel de rapida ca in afara tarii. Acest fapt este din cauza evolutiei foarte precare pentru infrastructura din directia mentionata in articol. Astfel, din cei 99 de milioane, 12 milioane de euro vor fi obtinuti anul viitor din sectorul de rent a car electric. Totul va depinde de modul in care evolueaza infrastructura din aceasta directie.

Ati vazut oferta de rent a car electric si cateva informatii utile clientului de inchirieri masini. Va multumim si va dorim: Drum intins si sa apelati cu incredere la serviciul de inchirieri auto electrice Bucuresti prin compania Rent-4U!


Posted in Informatii Auto | Updated on ianuarie 5, 2022