limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Sony produce masini electrice?

Home  >  Informatii Auto  >  Sony produce masini electrice?

Cu totii am auzit pana acum despre compania Sony. In cazul in care nu… Ei bine, este una cele dintre cele mai mari rivale ale brandului PlayStation. Dar, pentru ca nu suntem cunoscatori ai pietei de gaming, nu vom vorbi despre Sony din aceasta perspectiva. Deci, revenind la subiect… Compania Sony a realizat la inceputul anului 2020 primul prototip de masina electrica. Modelul se numeste Vision-S si a fost pentru prima data dezvaluit ca si prototip la Consumer Electronics Show.

Oare, Sony testeaza piata auto prin modelul Vision-S?

O data cu anuntarea modelului Vision-S, compania Sony a anuntat ca nu are de gand sa intre pe piata auto ( deocamdata ), doar ca…

Sunt totusi anumite suspiciuni. Conform relatarilor companiei: Sony si-a dorit prin aceasta actiune, sa arate nivelul de tehnologie cu care ar putea sa imbunateasca piata auto. Cu toate ca brandul Sony, nu a avut nici o legatura pana in acest moment cu industria auto… Este posibil ca firma sa testeze apele industriei prin modelul Vision-S, si… Sa descopere mai exact, potentialul lor pe aceasta piata.

vision s de la compania sony

Izumi Kawanishi, care este atat designer-ul modelului Vision-S, dar si coordinatorul diviziei de robotica... Sustine intr-un interviu acordat celor de Impress Watch, ca Sony nu va deveni un producator auto. In schimb afirma ca prin aceasta actiune, Sony va avea de adaugat doar imbunatatiri in aceasta industrie.

- Cum sa nu?!?! ( oare cine crede )

Acum, daca ar fi sa nu credem afirmatiile lui Izumi... Ideea este ca la inceputul anului 2020, Sony a mai oferit inca un videoclip, in care trebuia sa fie modelul Vision-S. Intre masina din videoclip si modelul dezvaluit la CES, exista o diferenta. Daca inainte Vision-S trebuia sa fie un sedan, acum seamana mai degraba cu un crossover.

cum va arata modelul vison s de la sony

* Acest articol este realizat de catre compania ta de rent a car din Bucuresti, Rent-4U. Aflati mai departe cu ce vine in plus Vision-S pe piata auto!

Date despre modelul fabricat de Sony ( Vision-S )

Foarte multe date tehnice nu avem despre aceasta masina, dar... Ceea ce stim din spusele lui Izumi, este ca masina are autonomie de 100%... Datorita celor 33 de senzori, autovehiculul nu va avea nevoie de sofer. Faptul ca va fi in totalitate electrica nu este o nouatate, dar totusi...

Acum vine partea interesanta!

Cu toate ca "nu au de gand sa intre in industria auto", modelul se bazeaza pe siguranta, entertainment si adaptabilitate. Sustin ca acest model va oferi mai mult decat mobilitate. Prin afirmatiile celor de la Sony, Vision-S va fi mai mult decat o masina.

Vedeti poza de mai jos ( interiorul modelului Vision S ) !

oare va intra pe piata auto modelul vision s

Modelul Vision-S ne arata doar ca autovehiculul are un design absolut senzational. Incepand de la interiorul masinii, care este cu totul diferit fata de ceea ce s-a creat pana acum... Tot bordul este alcatuit dintr-un ecran touchscreen. Desemeni, modul in care se imbina formele scaunelor cu restul interiorului este absolut uimitor.

Mai mult de atat, exteriorul pare rupt dintr-un film SF si transpus in prezent.

Desi, Sony a tipat cu glas tare ca nu are de gand sa intre in industria auto... Compania impreuna cu Magna Steyr a continuat sa dezvolte autovehiculul. Deasemeni, se presupune ca urmatorul plan ar fi sa testeze masina pe drumurile publice.

Cam atat cu acest articol. Am vazut cu totii un model absolut revolutionar, conceput de o companie "care nu doreste sa intre pe piata auto". Acest articol a fost realizat de compania Rent-4U, cu servicii complete de inchirieri auto.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit... Si va recomandam un articol in care veti vedea adevaratul concurent al lui Tesla.


Posted in Informatii Auto | Updated on septembrie 16, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *