limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Una dintre cele mai inchiriate masini din Romania

Home  >  Informatii Auto  >  Una dintre cele mai inchiriate masini din Romania

Pe piata de rent a car nu conteaza cat de scumpa este masina ce urmeaza a fi inchiriata. De asemeni, nu este foarte important cat de ieftin este acest autovehicul la inchiriere. Cu toate acestea, atunci cand un automobil intra in flota unei firme de rent a car va fi foarte important volumul de inchirieri pe care il aduce autovehiculul respectiv. Din pacate, foarte multe companii de rent a car fac greseala de a cumpara orice fel de autovehicul, in speranta ca va fi inchiriat. Clientii de inchirieri auto au anumite preferinte. Din fericire, aceste preferinte isi gasesc justificari intemeiate. In domeniul de inchirieri auto, cele mai inchiriate masini sunt: Dacia Logan, Dacia Duster, Opel Corsa, Renault Clio, Chevrolet Aveo, etc. Dintre toate aceste modele auto, cea mai inchiriata masina este Dacia Logan.

Acest autovehicul nu este inchiriat doar in Romania. Inchirierea lui depaseste granitele tarii noastre. Ea este solicitata de clienti din tari ca: Germania, Italia si Spania. Spre exemplu: in Germania, autovehiculul Dacia Logan reprezinta 6% din inchirierile auto ale acestei tari. In randurile urmatoare, vom vedea de ce este inchiriata aceasta masina. Veti afla care sunt mai exact motivele, pentru care lumea inchiriaza acest autovehicul.

Acest articol este oferit de compania de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni, Rent-4U. Inchidem paranteza si continuam mai departe articolul...

De ce este inchiriat autovehiculul Dacia Logan?

In prezent, in Romania, inchirierea autovehiculului Dacia Logan reprezinta peste 30% din inchirierile auto pe un an. Este iubita de romani si va fi acceptata mult mai repede, fata de alte marci auto. Sa nu va imaginati ca este o masina fara defecte. Ba din contra, vine la pachet cu foarte multe parti negative. Dar cu toate acestea, avantajele si faptul ca este considerata masina romanului par sa le stearga definitiv.

dacia logan una dintre cele mai inchiriate masini din Romania

De ce s-au atasat romanii de acest autovehicul?

Marca Dacia s-a nascut in anul 1966, iar denumirea a venit de la tinutul Dacia. Unul dintre cele mai mari boom-uri economice pentru aceasta companie a fost intre anii 1970 si 1980. Atunci a fost fabricata o gama intreaga de modele adaptate pentru familie. Pe langa acestea, marca Dacia a mai produs si o serie de autoutilitare.

O mica istorie pentru marca Dacia

Desi perioada dintre anii 1970 si 1980 a fost foarte productiva, a urmat imediat un episod in care evolutia tehnologica nu a mai existat. Astfel, intre anii 1980 si 1995 nu a mai existat nici un model nou produs de aceasta. Cu toate acestea, a urmat ca in anul 1995 sa apara modelul Dacia Nova. Acest autovehicul a fost conceput de inginerii romani in proportie de 100%. In anul 1998, compania Dacia vanduse deja peste 2 milioane de autovehicule. Dar, destul cu istoria sacestei marci. Sa vedem de ce s-au atasat romanii de autovehiculul Dacia Logan si de ce este inchiriata aceasta masina.

Romanii s-au atasat de masina Dacia Logan

Fie ca ne vine sa credem sau nu, oamenii din Romania se ataseaza de produsele autohtone. Dacia este o companie din Romania, cu trecut romanesc. Mai mult de atat, comparativ cu restul autovehiculelor din industria auto, Dacia Logan este un autovehicul destul de ieftin. Costurile pentru intretinerea acestei masini sunt de 4 ori mai mici, fata de autovehiculele nemtesti. Consumul acestui automobil este foarte mic ( vom vorbi in randurile urmatoare si despre consumul acestei masini ).

Clientii de rent a car s-au atasat de folosirea autovehiculului Dacia Logan

Persoanele care apeleaza la serviciile de rent a car din Bucuresti, au nevoie ca masina inchiriata sa ofere stabilitate pe sosele. De asemeni, acestia vor ca masina sa ofere confort la interior si sa aiba un consum acceptabil. Si, desigur, daca toate aceste conditii vin alaturi de un pret de inchiriere mai mic, totul va fi senzational. Din fericire, Dacia Logan indeplineste toate aceste conditii. Pretul de inchiriere al acestui autovehicul nu va depasi 25 de euro.

Dacia Logan este un autovehicul destul de ieftin comparativ cu restul masinilor din piata de rent a car

Desi nu este cea mai ieftina masina de inchiriat, ea este considerata printre cele mai ieftine autovehicule. Spre exemplu: Autovehiculul Opel Corsa este mult mai ieftin de inchiriat, fata de Dacia Logan. Tariful de inchiriere al masinii Opel Corsa este de 22 de euro pe zi. Cu toate acestea, nu ofera aceleasi conditii pe care le poate oferi masina Dacia Logan.

Ca sa intelegeti mai bine, orice autovehicul care este mai ieftin de inchiriat fata de Dacia Logan, vine la pachet cu mai multe dezavantaje. Nu va pune destul spatiu la dispozitie sau va avea consumul mult mai ridicat, fata de autovehiculul pe care noi il laudam in momentul de fata. Sa spunem ca doriti sa inchiriati masina Mercedes ML350. Pretul autovehiculului Mercedes ML350 este de 60 de euro pe ziua de inchiriat. Inchiriind Dacia Logan, veti avea la aceeasi bani, o perioada de inchiriere care va fi de doua ori mai mare.

Dacia Logan este o masina care are un consum destul de mic, comparativ cu restul autovehiculelor din flota unei firme de rent a car

Masina Dacia Logan este foarte apreciata pe piata de rent a car, datorita consumului ei. Desigur, mai sunt masini in domeniul inchirierilor auto, care au un consum destul de scazut. Singura problema este ca nu aduce in fata aceleasi calitati. Autovehiculul Logan are consumul mediu de 5%. Este senzational de folositor acest consum, deoarece majoritatea persoanelor care inchiriaza o masina vor circula destul de mult.

Spre exemplu: Media numarului de kilometri facuti de un client de rent a car este de 200 pe zi. Astfel, la autovehiculul Dacia Logan, un client va consuma 10 litri pe combustibil pe zi. Aceasta cantitate de combustibil va costa 60 de Ron. Vom face o mica paralela, pentru a vedea cat de important este consumul unei masini atunci cand este inchiriata.

* Noi v-am pregatit un articol, in care veti vedea toata lista de preturi pentru inchirierea acestei masini. Intrati pe pagina de rent a car pentru autovehiculul Dacia Logan in Bucuresti si Otopeni, pentru a vedea tarifele pe fiecare luna in parte.

De ce este important consumul unui autovehicul inchiriat?

Sa spunem ca inchiriati un Mercedes ML350. Aceasta masina are consumul de 14%. Astfel, pentru o suta de kilometri, dumneavoastra veti cheltui cu acest automobil suma de 84 de Ron. Pentru media de 200 de kilometri, veti avea un cost de 168 de Ron. Poate ca nu este o suma foarte mare! Ceea ce trebuie sa stiti dumneavoastra ca si client, este ca nu veti inchiria masina doar pentru o zi. Media numarului de zile inchiriate este de 6. Daca presupunem ca veti inchiria masina pentru 6 zile, atunci la autovehiculul Dacia Logan, costul combustibilului va fi de 360 de Ron.

In schimb, daca veti inchiria masina Mercedes ML350 veti avea o cheltuiala de 1008 Ron. Dupa cum vedeti si dumneavoastra este o diferenta de 3 ori mai mare.

Clientii din rent a car prefera sa inchirieze autovehiculul Dacia Logan

Clientii din Romania, care inchiriaza autovehicule si s-au obisnuit sa apeleze la aceste servicii, stiu foarte clar ce avantaje ofera aceasta masina. Este un autovehicul care pune la dispozitie spatiu atat la interior, cat si la nivelul portbagajului. De asemeni, este o masina destul de stabila pe sosele, care ofera siguranta in condus. Dupa cum ati vazut si dumneavoastra in randurile anterioare, comparativ cu restul masinilor puse la inchiriat, Dacia Logan este un autovehicul destul de ieftin. Mai mult de atat, consumul autovehiculului Dacia Logan este foarte mic. Acest fapt va permite sa va bucurati de o masina inchiriata, fara sa va extindeti bugetul.

Compania noastra de rent a car din Bucuresti si Otopeni, Rent-4U recomanda inchirierea acestei masini. La fel ca si clientii nostri, intelegem foarte bine avantajele utilizarii acestui autovehicul.

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data, care este cea mai inchiriata masina din Romania. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului!


Posted in Informatii Auto | Posted on august 19, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *