limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Volkswagen crossover electric | S-au scurs poze

Home  >  Informatii Auto  >  Volkswagen crossover electric | S-au scurs poze

In urma cu cateva luni am aflat ca firma Volkswagen urma sa scoata pe piata auto un crossover, care sa fie in totalitate electric.

Pe data de 3 martie 2020, Volkswagen a anuntat intr-un comunicat... Ca vor scoate pe piata crossover-ul numit ID.4 Crozz Concept. Foarte multe informatii nu am primit despre aceasta masina. Au fost afisate cateva poze din design-ul masinii ( Photoshop ) si am aflat ca va ajunge la o autonomie de 500 de kilometri. Deasemeni, tot atunci am aflat ca masina avea sa intre in productie in anul 2021. Astfel, informatii foarte multe despre acest crossover electric nu aveam, dar...

VW ID.4 Crozz Concept a fost spionata si am aflat cu aceasta ocazie...

Pe baza pozelor respective, aflam si noi intr-un final cateva informatii.

diferente intre crozz concept-ul prezentat si cel real

Cum au fost scurse pozele pentru Volkswagen ID.4 Crozz Concept?

Daca va ganditi ca au fost puse de cei de la VW... Ei bine, nu a fost deloc asa. Pozele au fost captate de cei de la autoblog.com. Un fan al acestei masini si angajat al companiei autoblog.com s-a intamplat sa fie prin preajma in momentul in care se testa aceasta masina. Initial, nu a stiut nimeni ca este vorba despre noul crossover electric. Dar, dupa cateva cercetari, s-a aflat ca este vorba despre ID.4 Crozz Concept. Cu toate ca pozele au fost realizate in mare parte din tufisuri ( deci calitatea lor nu este tocmai buna )... Ele ne arata ca exista o diferenta fata de masina prezentata inainte ca si prototip.

Se pare ca crossover-ul electric a primit o forma asemanatoare cu BMW-ul X6. Masina pare sa primeasca o fata "mai plinuta". Modelul Crozz Concept ID.4 pare sa aiba mai mult spatiu pentru portbagaj, iar... Forma masinii pare sa fie mult mai inalta, ceea ce confera mai mult spatiu.

Vom deschide o mica paranteza: In serviciile noastre de inchirieri auto viitoare vom include masini electrice, asa ca... Asteptam cat mai mult sa se dezvolte piata masinilor electrice si sa incercam cu totii sa salvam planeta. Aflati mai departe cum va fi crossover-ul electric al lui Volkswagen!

noul crozz concept electric al lui volkswagen

Cum va fi crossover-ul electric al lui Volkswagen?

Spionul autoblog sustine ca viitorul model ar putea sa functioneze prin sistemul GTX. Acest sistem este asemanator cu GTI-ul, unde masina mai este ajutata de inca un motor suplimentar. Fata de pozele prezentate de cei de la Volkswagen, acest model nu primeste nici o caracteristica sport. De fapt, singurul element care poate fi considerat sport este bara din spate... Daca poate fi sport! Cu toate acestea, masina pare sa fie destul de spatioasa in interior... De fapt, este mult mai spatioasa decat ML-ul 350, pe care noi il avem in oferta de inchiriere auto.

Zvonurile spun ca bateria principala va fi de 83kwh, venind la pachet cu o pereche de o motoare electrice, care sa... Ajute masina pentru o mai multa putere. Se spune ca autonomia masinii va de 400 de kilometri, iar toate motoarele vor aduce o putere de 201 cai putere. Acum, daca este revolutionar sau nu, inca nu ne putem da cu parerea. Ceea ce putem spune este ca modelul Endurance scos pe piata de cei de la Lordstown, pare sa-l intreaca in totalitate din punct de vedere al tehnologiei, dar... Nu ar trebui sa ne treaca prin gand sa facem aceasta comparatie, pentru ca au scopuri total diferite.

Oricum, ne place destul de mult acest model. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit si va recomandam sa vedeti cum va revolutiona Sony piata auto!


Posted in Informatii Auto | Updated on septembrie 16, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *