limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Cum pot sa inchiriez o masina fara card de credit in anul 2023?

Home  >  Servicii  >  Cum pot sa inchiriez o masina fara card de credit in anul 2023?

In acest articol vom oferi informatii utile, pentru a gasi cele mai bune servicii de rent ce nu au la baza plata prin cardul de credit. Va punem la dispozitie pasi necesari si veti afla cum sa gasiti companiile ce se bazeaza pe alte variante de plata. Etapele din randurile de mai jos, se vor aplica pentru serviciul de inchirieri auto fara card de credit din orice localitate.

Marea majoritate a clientilor de inchirieri auto din America sau Europa de Vest detin cel putin un card de credit. Din pacate, aceeasi situatie nu se aplica si pentru restul continentului european. In Europa de Est si in special in Romania, Bulgaria si Serbia, foarte putini cetateni detin acest card.

Cum pot sa inchiriez o masina fara card de credit in serviciul de rent a car ( informatii actualizate pentru anul 2023 )?

Totul pleaca de la ceea ce doriti sa primiti. Astfel, va trebui sa cautati agentiile de inchirieri auto, care se muleaza pe metoda dumneavoastra de plata. Desi, pare un element destul de banal, faptul ca ati cautat agentii de rent fara card de credit, nu a facut decat ca motorul de cautare sa arate companiile ce nu folosesc acest card ca varianta de achitare. Asadar,...

Asa se inchiriaza cel mai simplul o masina fara card de credit: Pentru rent a car cu plata CASH, scrieti pe Google: inchirieri auto + numele localitatii + cu plata in numerar. Daca detii un card de debit, veti cauta: rent a car + numele localitatii + cu plata prin cardul de debit. Urmariti tarifele si verificati informatiile firmei de inchirieri!

Cititi mai departe, pentru a afla cum ramaneti cu cele mai bune oferte, utilizand varianta de plata aleasa.

Alege companiile de rent a car folosind doar metoda de plata dorita

cum inchiriez o masina fara card de credit in rent a car

Daca veti plati in numerar, trebuie sa cautati agentiile care accepta doar plata CASH. Cele mai multe dintre ele inlocuiesc inchirierea prin cardul de credit cu cel de debit. Pentru a fi mai expliciti, inchirierea masinii pe baza cardului de credit a devenit de-a lungul timpului metoda clasica. De aceea, marea majoritate a companiilor de inchirieri aplica aceasta varianta ca si standard.

Procesul prin care se alege agentia de rent a car Bucuresti Otopeni cu metoda de achitare dorita va continua... Cititi mai departe!

Informati-va la agentia de rent a car pentru a verifica detaliile inchirierii

Este bine sa verificati de doua ori, atunci cand doriti sa alegeti o agentie de rent, care accepta plata fara card de credit. Variantele de plata se stabilesc in functie de implementarile legale din statul in care aceasta opereaza. De asemeni, firma se adapteaza pe baza varstei clientului si a recurentei cu care acesta inchiriaza la compania respectiva.

Verificati autoturismele ce sunt acceptate pentru plata fara cardul de credit

Aflati ce masini sunt disponibile si daca se potrivesc nevoilor tale. Trebuie stiut faptul ca cele mai multe dintre agentii limiteaza numarul de autovehicule, atunci cand nu se foloseste acest card la inchiriere. In orasele Bucuresti si Otopeni spre exemplu, foarte multe companii de rent inchiriaza in acest pachet doar autovehiculele din clasele Compact sau Economy.

Pentru a vedea daca autoturismul dorit este pus la dispozitie prin metoda selectata, intrebati dinainte agentul de inchiriere. De specificat: Daca folositi un card de debit, acesta va trebui sa fie numele persoanei pe care se inchiriaza masina.

Informati-va cu privire la lista de tarife pentru varianta de plata optata

Pretul si garantia auto sunt doua elemente destul de importante. Daca se va realiza plata in numerar sau prin cardul de debit, depozitul sau tarifele pot avea costuri mai ridicate. De tinut minte: Cardul de credit este prioritar pe piata de rent a car din intreaga lume, iar tarifele sunt afisate prin aceasta varianta. Cititi mai departe!

Agentia de rent a car isi poate modifica preturile, atunci cand se modifica varianta clasica de plata. De aceea, trebuie sa intrebati daca tarifele si depozitul auto vor ramane neschimbate.

Setarea tarifelor in rent a car nu este niciodata un element stabil. Ele difera in functie de fiecare perioada si se regleaza dupa cererea de vehicule. Deci, va trebui sa intrebati agentul daca plata CASH sau prin card de debit va avea aceleasi tarife precum cele afisate pe site.

Daca raspunsul este negativ, solicitati noua oferta pentru metoda de plata stabilita.

Ce fac dupa ce am primit noua oferta de rent, pentru noua varianta de achitare?

Sunt anumite agentii, care cresc tariful de inchiriere cu 20% pentru plata in numerar. De asemeni, preturile nu pot fi puse pentru fiecare situatie, deoarece foarte multe numere au tendinta de a dezorienta clientul de inchiriere. Astfel, este posibil ca pentru modalitatea de achitare optata, sa se aplice tarife diferite.

Urmariti cu atentie depozitul de rent a car

In pachetul de rent a car fara card de credit, va trebui sa aveti cunoscuta fiecare informatie. De la tarifele de inchiriere, pana la garantia auto. Fiecare firma de inchirieri masini are dreptul de a-si seta singura tarifele.

De asemeni, anumite companii vor bloca depozitul cu o suma mai ridicata, daca acesta va fi retinut in numerar. Iar pentru ca am ajuns pana in acest punct, vom raspunde la o ultima intrebare.

Foarte multe persoane au intrebat: Se poate inchiria masina fara garantie, daca nu detin un card de credit?

Sunt companii de inchirieri care permit ca aceste variante sa existe simultan. Cu toate acestea, va trebui sa se aplice anumite conditii. Prima si cea mai importanta dintre toate, este ca la inchiriere clientul sa detina un card de debit cu o suma de cel putin 100 de euro. Iar daca este vorbim despre plata in numerar si varianta anularii depozitului auto...

Din pacate, nu exista nici in Romania si in nici intr-un alt stat o agentie de inchirieri auto, care sa permita serviciul fara garantie cu plata in numerar. In domeniul clasic de rent a car, depozitul auto se va bloca prin acest card. Cu toate acestea, sistemul de inchirieri masini fara garantie depinde de aceasta metoda. Ca sa intelegeti mai bine, pentru o dauna totala compania de inchirieri va trebui sa isi recupereze paguba produsa. Cardul de credit este folosit cu acest scop.

Spre final, va mai oferim un singur sfat: Solicitati contractul de rent a car dinainte de a ridica autovehiculul inchiriat. Aici sunt trecute toate informatiile serviciului. Ati vazut de aceasta data, cum se alege compania de rent ce ofera servicii de plata fara cardul de credit. Ati aflat totodata si cum sunt alese cele mai bune oferte din acest pachet. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la final si va dorim ca de fiecare data: Drum Intins!


Posted in Informatii Auto | Updated on februarie 24, 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *