limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Servicii de Rent a car in Bacau

+4074-127-1233

Companie cu servicii complete de rent a car

Rezerva de la Rent a car Bacau

Compania noastra de inchirieri auto din Bucuresti, Rent-4U isi extinde activitatea de rent in orasul: Bacau. Aducem pe piata economica din orasul Bacau, servicii complete de inchirieri masini. La firma noastra veti gasi:

  • posibilitatea de a inchiria masina fara card de credit
  • sansa de a inchiria un autovehicul fara o garantie
  • un sistem total inedit numit: Rent-4U System

Rent a car in orasul Bacau


De acum, toate aceste servicii de rent a car sunt disponibile si pentru clientii din orasul Bacau. Rent-4U este o companie ce se extinde de la o luna la alta si era si timpul… Sa punem la dispozitie ofertele noastre de inchiriere in acest oras.

Rent a car in orasul Bacau

Fiecare firma de rent a car isi va lauda propriile servicii. Este si normal sa se intample acest lucru. Pana la urma, copilul fiecaruia va fi cel mai frumos. Numai ca… Noi punem la dispozitie mai mult decat o simpla inchiriere. Spre exemplu, in orasul Bacau, 90% din firmele de inchirieri, nu livreaza masina clientului decat daca acesta are la dispozitie un: Card de credit. La firma noastra este disponibila inchirierea auto fara sa fiti nevoit sa va prezentati cu acest card. Ceea ce facem in prezent, este sa aducem toate serviciile testate din orasul Bucuresti si sa le implementam in: Bacau.

Garantia, este un alt element ce incurca din pacate sistemul clasic de inchiriere. Noi am reusit sa renuntam in totalitate la aceasta forma de rent. Pentru ca suntem sinceri, va vom spune ca nu suntem singurii. Deci, veti gasi in Bacau, mai multe companii de inchirieri masini care au adoptat deja acest sistem.

In orasul Bacau, clientul este cel care dicteaza tipul de servicii oferite. De aceea, orice sugestie pe care o aveti, ne-o puteti trimite la adresa de mail: office@rent-4u.ro. Ele vor fi luate in considerare, iar in cel mai scurt timp se va raspunde. Si, credeti-ne ca: Vor fi luate in considerare, pentru ca datorita clientilor nostri suntem aici in prezent!

@ CONTACT RENT-4U

servicii de rent a car in orasul Bacau

Programul de rent a car pentru orasul Bacau


harta locatie pentru servicii de inchirieri masini in orasul Bacau

Adresa


Σ In apropierea Centrului orasului Bacau ( urmeaza deschiderea ), Romania

Telefon


Σ +40 741 271 233

Taxe Locatie


Σ Ridicare: 0 USD

Σ Returnare: 0 USD

Σ Early Pick-Up: 18 USD

Σ Late Return: 22 USD

Program de lucru


Θ Ridicare: 0 USD

Θ Returnare: 0 USD

Θ Early Pick-Up: 18 USD

Θ Late Return: 22 USD

Θ Returnare: 0 USD

Θ Early Pick-Up: 18 USD

Θ Late Return: 22 USD

pachet de rent a car pentru orasul Bacau

Cum arata orasul Bacau inainte de antichitate?


Pentru ca tot suntem in orasul Bacau,… Ne-am gandit sa oferim cateva date istorice, dinainte ca acest teritoriu sa se numeasca Bacau. Aceasta suprafata are o istorie extrem de mare. In anul 3000 i.Hr., in paleoticul superior a fost descoperit in zona Pietei Revolutiei, un racloir de silex in forma trapezoidala. Acest obiect era folosit la vanatoare si conform datelor istorice: Nu a fost creat de popoarele ce existau in zona Bacau-ului.

El a fost achizitionat prin troc, din zone indepartate. Inca din aceasta perioada ( cu 5000 de ani in urma ), se observa primele variante de troc. Un indiciu foarte clar pentru existenta trocului pe teritoriului orasului Bacau este: Materialul folosit la fabricarea recoir-ului, nu este de gasit pe teritoriul Romaniei.

Dupa aceasta perioada, a urmat epoca bronzului. Pentru acest rastimp, arheologii au aflat o alta asezare umana. Aceasta se numea Cultura Noua si a fost descoperita in zona Bisericii Precista.

Cam acestea au fost informatiile noastre despre Istoria Straveche a orasului Bacau. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit si va lasam mai jos posibilitatea de a vedea: Serviciile noastre de rent a car pentru orasul Bacau!